Masterklinikken Mann Speilbilde

Fornøyde kunder

Vis meg:

Hårtransplantasjon erfaringer

I dag har tusenvis av menn og kvinner som har utført behandling hos Masterklinikken svært gode erfaringer med hårtransplantasjon. Våre kunders erfaringer henger sammen med våre legers erfaring. Selv om metoden vi benytter i dag er svært presis og sikker, er det fortsatt legens dyktighet, erfaring og kunnskap som betyr mest for resultatet av din behandling.

Vi i Masterklinikken er svært opptatt av å dele våre kunders erfaringer med deg. Derfor presenterer vi våre kunders historier på nettsiden, med bilde og den enkeltes historie om opplevelsen av å ha tatt hårtransplantasjon hos oss. Det er viktig for oss å kunne vise deg autentiske bilder av kvinner og menn som står frem med sine erfaringer fra prosessen. På masterklinikken.no kan du se og lese både kvinner- og menns erfaringer. Våre fornøyde kvinner og menn forteller om prosessen fra de først tenkte tanken om å gjøre noe med sitt hårtap til de har gjennomført hårtransplantasjon og ser resultatet av behandlingen. De forteller hvorfor de ville gjøre noe med sitt hårtap, hvordan de opplevde konsultasjonen med vår spesialist og hva som var viktig for at de valgte Masterklinikken. De deler også sine erfaringer med selve behandlingen, kommunikasjon med lege og sykepleier og hvordan de opplevde hele prosessen frem til de var ferdig behandlet.

Vi anbefaler at du tar deg tid til å gjennomgå våre kunders erfaringer med hårtransplantasjon. De fleste vil kjenne seg igjen i våre kunders historier og hva som var viktig for dem ved valg av klinikk og beslutningen om å velge hårtransplantasjon.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon