Masterklinikken Haar Kvinne

Thea Vibe

Sosionom

"Det er bra at det nå snakkes mer om kvinner og hårtransplantasjon slik at flere kan oppdage mulighetene."

Les mer

Jeg ønsket å få litt bedre fylde i vikene

Var usikker på muligheten for kvinner

Jeg har litt høye viker og ønsket å få litt bedre fylde i dette området. Jeg har tenkt på det i flere år, men jeg har kun sett bilder av menn og hårtransplantasjon og har vært usikker på muligheten for kvinner til å gjennomføre en slik behandling.

Jeg vil se litt bedre ut

Noen opplever kanskje at høye viker hemmer dem og gjør noe med selvbildet. Det kjenner jeg meg ikke igjen i. For meg er dette bare en liten endring som gjør at jeg kan føle meg litt mer vel med mitt eget speilbilde. Det endrer ikke min selvfølelse. Det er fint at flere kvinner står frem og forteller at dette er like bra og relevant for oss som for menn.

Googlet meg til Masterklinikken

Jeg søkte på hårtransplantasjon på google, så klikket jeg meg inn og leste om Masterklinikken. Jeg vurderte også tre klinikker i Oslo-området, men Masterklinikken virket mest seriøs. Jeg fikk gratis konsultasjon på Masterklinikken og en annen klinikk, og valget kjentes tryggest med Masterklinikken.

En god opplevelse av behandlingen på klinikken

Behandlingen gikk veldig raskt, jeg var ferdig etter noen timer. Legene og alle på Masterklinikken var proffe og nøye, og jeg fikk god informasjon om både planen for dagen og det som skulle skje underveis i behandlingen. Tiden etter behandling gikk fint. Jeg fikk en brosjyre, og det var enkelt å forholde seg til hva jeg skulle gjøre, og hva jeg kunne forvente fremover. Jeg fikk veldig god oppfølging i etterkant.

Trygg på at det vil se naturlig og fint ut

Jeg tok behandlingen i februar, og med Masterklinikken føler jeg meg trygg på at det vil se naturlig og fint ut når det vokser ut til ferdig resultat. Ikke fordi noen vil se en stor endring, men fordi jeg vil merke det og se det selv. Jeg gleder meg. 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon