Masterklinikken Kvinne Haar Blond

Henriette Eriksen

Student

– Jeg gleder meg til å sette opp håret igjen, uten å være redd for hårløse områder.

Les mer

Jeg sjekket ut to andre klinikker også, men falt ganske raskt ned på dette valget, basert på gode omtaler.

Søkte en klinikk som behandler kvinner

Da jeg så Kathrine Sørland på Masterklinikkens nettside, gjorde jeg litt "research" og så at Masterklinikken hadde gode anmeldelser. Jeg sjekket ut to andre klinikker også, men falt ganske raskt ned på dette valget, basert på gode omtaler. Så ringte jeg til Sten hos Masterklinikken for å avtale konsultasjon.

Høye viker har plaget meg

Genetisk har jeg høye viker, og det har plaget meg når jeg skulle sette opp håret. Hvis det blåste litt, åpnet det seg et hårløst område. Dette var mitt problem. I tillegg har jeg høy panne, men legen ønsket ikke å gjøre noe med dét, så det er vikene jeg har behandlet.

Tydelig på hva jeg kunne forvente og ikke forvente

Sten på Masterklinikken, som jeg var på konsultasjon hos, var veldig ærlig. Han sa tydelig hva jeg kunne forvente og ikke forvente. Det han fortalte, stemte med det jeg ønsket å oppnå, og resultatet innfrir mine forventninger etter konsultasjonen, så langt jeg kan se etter bare tre uker.

Varig resultat etter bare én behandling

Det er tre uker siden nå, og jeg ser allerede små hår. Jeg ser at det vil komme hår der. Det er veldig spennende å se og følge med på. Og for meg blir dette et varig resultat, selv om behandlingen er en engangsutgift og en engangsopplevelse.

Ingen kan se at jeg har gjort noe

Det er så lite synlig at det er ingen andre som har sett at jeg har gjort noe, kun meg selv. Jeg har så lange hår at de kunne barbere meg bak. Jeg var litt bekymret for at det feltet de skulle barbere ville synes, men det syntes ikke, det heller.

Avslappende behandling

Det gikk veldig fint fra ende til annen. Jeg kunne kjenne litt av og til, men det var egentlig bare en avslappende behandling. Jeg kunne hele tiden snakke med sykepleier, og Malin var alltid lett tilgjengelig. Hele behandlingen var en knirkefri prosedyre hvor jeg ble veldig godt ivaretatt.

Dagene etterpå

De tre første dagene sprayet jeg ofte med saltvann. Det var litt "tricky", for jeg var på skole. Men utover dette måtte jeg bare passe på helt åpenbare ting, som å ikke gå med for trang lue. Jeg var forberedt på at det ville bli litt mer styr.

God oppfølging i tiden etter behandling

Både Sten og Malin har fulgt opp via telefon og meldinger i tiden etter behandling. Det har også vært veldig betryggende. Du går ikke ut og føler at du er helt alene. Jeg følte meg sett, og det var hyggelig.

Gleder meg til endelig resultat

Jeg gleder meg til å bare kunne sette opp håret uten å være redd for at det blir åpne glipper med hud innimellom, og til å ha en jevnere hårlinje. Og til å kunne gå i motvind uten å lure på hvordan jeg ser ut.

Å bli møtt med forståelse og «dette fikser vi»

Alt i alt har det vært en veldig fin opplevelse – å gå fra en tilstand hvor du har et kompleks, til å bli møtt med forståelse og «dette fikser vi», og at du ikke føler deg rar eller dum. Jeg har en søster som har samme utfordring, så nå kaster jeg ballen videre.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon