Masterklinikken Lobby

Jesper Malm

Skuespiller

– Det er til og med morsommere å klippe seg hos frisør nå, etter bare et halvt år.

Les mer

Jeg fylte 50 år og ville unne meg selv noe.

Jeg fikk se detaljert hvordan det hele foregår

Jeg fant Masterklinikken på nettet. Jeg hadde lurt en stund, men ikke så seriøst. Så fylte jeg 50 år og ville unne meg selv noe. Jeg fikk inntrykk av at Masterklinikken er blant de som vet hva de gjør. Jeg møtte Sten Thure Eriksen på konsultasjon og fikk en grundig gjennomgang som var veldig betryggende.

Jeg måtte bli trygg på at dette var kvalitet

Før jeg bestemte meg, var jeg innstilt på å droppe det hvis det var noe som helst som gjorde meg utrygg. Jeg tenker på de «dukkehodene» jeg hadde sett før i verden, og på dårlige hårjobber fra gamle dager. Jeg var absolutt ikke villig til å risikere noe slikt, da ville jeg heller leve helt fint med håret som det var. Det var faktisk den viktigste delen for meg, å bli trygg på at dette var kvalitet. Privat var det ikke noe stort poeng for meg at jeg ikke måtte klippe eller barbere hodet før behandling. Men som skuespiller var det viktig fordi jeg ikke kan forandre sveis midt i en produksjon.

Jeg duppet til og med av under behandlingen

Selve behandlingen gikk fint. Jeg hadde litt høy puls i starten, men ble fort rolig. Jeg fikk god informasjon, og det var som å bli tatt imot på luksusspa med topp service. Det var ikke smertefullt. Jeg kjente litt da de tok ut hår på bakhodet, og jeg ble litt øm på noen punkter i noen dager etterpå, men bare når jeg trykket forsiktig på punktene. Jeg duppet til og med av under behandlingen. Etter behandlingen tenkte jeg: «Er det ikke verre enn dette, så tar jeg bare T-banen videre.» Men så begynte det å regne, og jeg måtte være litt forsiktig og tok en taxi. Dagene i etterkant var jeg også forsiktig.

Jeg ser klart forskjell etter seks måneder

Nå er det et halvt år siden, og jeg ser helt klart forskjell og synes resultatet ser bra ut allerede. Det er til og med morsommere å klippe seg hos frisør nå, etter bare et halvt år. Det ser helt naturlig ut og ikke kunstig på noen som helst måte.

Betryggende garanti

Til sommeren får jeg full effekt. Det blir bra! Og skulle det ikke bli godt nok, så vil Masterklinikken gjøre etterarbeid. Det er en betryggende garanti.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Jesper.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon