Masterklinikken Personlig Veiledning

FAKTAFEIL

"STØRST"

Størst er et uttrykk enkelte bruker om klinikken sin. Klinikkens omsetning gir deg en sikker indikasjon på størrelse. Masterklinikken utfører årlig ca. 550 hårtransplantasjoner og er den klinikken som utfører flest hårtransplantasjoner i Norge. Du kan sjekke fakta på Proff.no.

"BEST"

Best er et begrep vi unngår å bruke. Det er kundene våre som skal si at vi er best, ikke vi. Alle kan kjøpe bilder av menn uten hår og med fyldig hår. Vurder selv ,og still krav om et godt utvalg reelle referanser som står frem med navn og bilde.

Masterklinikken arbeider for å bli ISO9001-sertifisert sommer/høst 2023. ISO9001 er den mest anerkjente standarden for kvalitetsstyring.

 

 

"LENGST ERFARING"

Vi startet Masterklinikken i 2014. Da vi startet Masterklinikken, hadde vi allerede lang fartstid i bransjen. Dessuten var det Masterklinikkens team og leger som i 2009 introduserte den metoden/teknikken som brukes i dag, til det norske markedet. Dermed har vi lengst erfaring innen denne metoden/teknikken. Samlet har de tre legene våre 42 års erfaring i utførelse av hårtransplantasjoner per januar 2023. 

At våre leger er ansatt i klinikken gir deg som kunde trygghet for at vi er her lenge etter at du er ferdig behandlet og kan nyte resultatet av behandlingen.