Masterklinikken Benadams Haartransplantasjon

Ben Adams

Britisk musiker i A1

– Det MÅ se helt naturlig ut.

Les mer

Jeg kan definitivt anbefale Masterklinikken

Det var Christian Ingebrigtsen som anbefalte Masterklinikken 

Christian hadde tatt hårtransplantasjon, men jeg la faktisk aldri merke til at han hadde gjort noe, det så helt naturlig ut. Før kunne jeg alltid se når noen hadde gjort noe med håret, det var helt åpenbart, og det så ikke bra ut, selv om jeg ikke visste akkurat hva de hadde gjort. Jeg ville aldri tatt sjansen på slike behandlinger. Resultatet må se naturlig ut.  

Det Masterklinikken gjorde med Christian, så naturlig ut. Derfor stolte jeg på Christian og sjekket aldri andre klinikker.  

Det Masterklinikken gjorde med Christian så naturlig ut. Derfor stolte jeg på Christian og sjekket aldri andre klinikker.  

Jeg hadde lang lugg på sidene for å skjule høye viker 

Jeg har alltid hatt tykt hår, men jeg har aldri likt hårlinjen min. Jeg har høy hårlinje som i en «widows peak» (distinkt, v-formet hårlinje, red.anm.), eller høye viker, som det heter på norsk. Derfor hadde jeg lenge lang sidelugg («curtains haircut»). Folk trodde det var en trend, men der tok de feil. Jeg valgte lang lugg for å skjule vikene mine.  

Gleder meg til å slippe å bry meg så mye om håret 

De siste fire–fem årene har jeg ofte gått med kaps, først og fremst fordi jeg har vært bevisst på hvordan jeg er på håret. Jeg ser virkelig frem til å slippe å være så bevisst på hvordan håret ser ut, og bare kunne la det være som det er, helt fritt.  

Da jeg bestemte meg for å ta behandlingen, gikk alt raskt 

Jeg fikk et møte med Sten og bestemte meg. Det vanskeligste var å finne tid i kalenderen hvor det ikke var konserter å ta hensyn til. De tilbyr heldigvis behandlinger hele året, også inn mot jul. Det gjorde prosessen enkel for meg.  

Behandlingen var en avslappende opplevelse 

Behandlingen var akkurat som Sten på Masterklinikken hadde beskrevet i konsultasjonen. Kanskje litt vondt helt i begynnelsen før bedøvelsen virket, men etter det kjente jeg ingenting. Jeg fikk med meg skriftlig informasjon og en hårpleiepakke, så det var lett å gjøre alt riktig i tiden etter behandling. Jeg har sendt bilder til Masterklinikken i etterkant, og alt vokser ut som det skal. Det føles bra. 

Jeg kan definitivt anbefale Masterklinikken

Legene på klinikken var briljante og gjorde at alt gikk smidig og lett. Jeg vil anbefale alle som mistrives med viker og hårlinje, å gjøre noe med det. 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon