Masterklinikken Logoutsnitt

Hvem er vi?

Masterklinikken – Oslo

Sten Thure Eriksen

Sten Thure Eriksen

Daglig leder og medeier

Sten Thure Eriksen (f. 1968) er utdannet frisør. I jobben som frisør fikk han erfare hvor sterkt preget mange menn og kvinner kan bli av hårtap.

Sten Thure hadde selv behov for å gjøre noe med sitt eget hårtap, og gjennomførte derfor hårtransplantasjon med samme metode som han var med på å innføre i Norge i 2009. Hårtransplantasjonen ble utført av dr. Kosmidis. Resultatet av Sten Thures egen behandling får du se på konsultasjonen.

Sten Thures bakgrunn og lange erfaring gjør at han har stor kunnskap om de estetiske vurderingene og individuelle tilpasningene som kreves for å oppnå et naturlig resultat. Dette vil han illustrere for deg under konsultasjonen.

Konsultasjonen med Sten Thure danner grunnlaget for legeteamets vurdering og godkjenning av din behandling hos oss. Masterklinikken har hudleger som bistår om du som kunde har hodebunnsutfordringer som eventuelt må behandles før en hårtransplantasjon kan utføres.

Malin Wihlborg

Malin Wihlborg

Driftskoordinator

Malin har studert sykepleie ved Linköpings Universitet. Malin er den første du møter når du kommer inn døren hos oss, og den som følger deg før, under og etter behandlingen.

Fornøyde kunder
Dr. Kosmidis

Dr. Kosmidis

Spesialist innen hårtransplantasjon og medeier

Dr. Kosmidis (f. 1981) er medeier og spesialist innen hårtransplantasjon på Masterklinikken. Hårtransplantasjon har vært hans spesialisering siden han som nyutdannet lege begynte å jobbe med faget i 2007.

Dr. Kosmidis har erfaring fra London, Paris, Stockholm og Oslo.

Dr. Kosmidis og dr. Marmagiolis har utviklet en førsteklasses estetisk kompetanse gjennom å studere tusenvis av hoder og foreta individuelle tilpasninger for hver enkelt kunde. Målet er alltid å skape et naturlig resultat.

Dr. Kosmidis er medlem av Den Norske Legeforening.

 

 

Dr. Marmangiolis

Dr. Marmangiolis

Hudlege og spesialist innen hårtransplantasjon

Dr. Marmangiolis (f. 1977) har spesialisert seg på hårtransplantasjon siden 2006 og har opparbeidet seg betydelig erfaring innen fagfeltet. 

Han har tidligere jobbet i syv år som medisinsk direktør for Medical Hair Restoration Clinic (MHR Clinic), en anerkjent klinikk i Irland.

Dr. Marmangiolis er medlem av International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), og har erfaring fra London, Paris, Italia, Sveits, Dublin, Stockholm og Oslo.

Dr. Marmangiolis er medlem av Den Norske Legeforening og ISHRS 

 

Bestill gratis konsultasjon
Dr. Lars Gullestad

Dr. Lars Gullestad

Spesialist i allmennmedisin

Dr. Gullestad er spesialist i allmennmedisin. Han er utdannet ved Charles University i Praha og har tidligere jobbet på Lovisenberg og Diakonhjemmet sykehus.

Lars Gullestad har vært fastlege ved Colosseumklinikken siden 2013 og er daglig leder ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen, Colosseumklinikken Medisinske Senter og C Spesialist. C Spesialist er Masterklinikkens samarbeidspartner for medisinsk hårkur, og holder til i samme lokaler. 

Dr. Gullestad er medeier og tidligere fagansvarlig i Eyr Medical. 

Les om medisinsk hårkur