Masterklinikken Dr Palos

Hvem er vi?

Om oss

Sten Thure Eriksen

Sten Thure Eriksen

Daglig leder og medeier

Sten Thure Eriksen (f. 1968) er utdannet frisør. I jobben som frisør fikk han erfare hvor sterkt preget mange menn og kvinner kan bli av hårtap.

Sten Thure hadde selv behov for å gjøre noe med sitt eget hårtap, og gjennomførte derfor hårtransplantasjon med samme metode som han var med på å innføre til Norge i 2009. Hårtransplantasjonen ble utført av dr. Kosmidis. Resultatet av Sten Thures egen behandling får du se på konsultasjonen.

Sten Thures bakgrunn og lange erfaring gjør at han har stor kunnskap om de estetiske vurderingene og individuelle tilpasningene som kreves for å oppnå et naturlig resultat. Dette vil han illustrere for deg under konsultasjonen.

Konsultasjonen med Sten Thure danner grunnlaget for legeteamets vurdering og godkjenning av din behandling hos oss. Masterklinikken har hudleger som bistår om du som kunde har hodebunnsutfordringer som eventuelt må behandles før en hårtransplantasjon kan utføres.

Dr. Kosmidis

Dr. Kosmidis

Spesialist innen håtransplantasjon og medeier

Dr. Kosmidis (f. 1981) er medeier og spesialist innen hårtransplantasjon på Masterklinikken. Hårtransplantasjon har vært hans spesialisering siden han som nyutdannet lege begynte å jobbe med faget i 2007.

Dr. Kosmidis har erfaring fra London, Paris, Stockholm og Oslo.

Dr. Kosmidis, dr. Palos og dr. Marmagiolis har alle tre utviklet en førsteklasses estetisk kompetanse gjennom å studere tusenvis av hoder og foreta individuelle tilpasninger for hver enkelt kunde. Målet er alltid å skape et naturlig resultat.

 

 

Dr. Palos

Dr. Palos

Kirurg og spesialist innen hårtransplantasjon

Dr. Palos (f. 1980) er kirurg og spesialist på øre-nese-hals. Hennes profesjonelle lidenskap er hårtransplantasjon samt hode- og nakkekirurgi.

Dr. Palos er utdannet lege fra Semmelweis University i Ungarn, hvor hun i 2004 mottok «Deans Award for Academic Excellence».

Dr. Palos har erfaring fra København, Stockholm og Oslo.

Dr. Marmangiolis

Dr. Marmangiolis

Hudlege og spesialist innen hårtransplantasjon

Dr. Marmangiolis (f. 1977) har spesialisert seg på hårtransplantasjon siden 2006 og har opparbeidet seg betydelig erfaring innen fagfeltet. 

Han har tidligere jobbet i syv år som medisinsk direktør for Medical Hair Restoration Clinic (MHR), en anerkjent klinikk i Irland.

Dr. Marmangiolis er medlem av International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), og har erfaring fra London, Paris, Dublin, Stockholm og Oslo.

Malin

Malin

Driftskoordinator

Malin er utdannet juridisk sekretær i Oslo og har studert sykepleie ved Linköpings Universitet. Malin er den første du møter når du kommer inn døren til oss, og den som følger deg opp etter behandlingen.

Fornøyde kunder