Arild Sundgot Masterklinikken

Arild Sundgot

Fotballtrener og den mestscorende LSK-spilleren i Tippeligaen gjennom tidene

– Da jeg så bildet av Roar Strand tenkte jeg, at når han kan – kan jeg.

Les mer

Fra å tenke på det til å gjøre noe med det

Jeg googlet og fant Masterklinikken på nett. Da jeg så bildet av Roar Strand, tenkte jeg at når han kan – kan jeg. Det hjelper å se andre du kjenner fra andre områder og fra fotball.

Jeg har tenkt litt på det i et par–tre år. Så går du fra å tenke på det til å gjøre noe med det. Dermed kontaktet jeg Masterklinikken og fikk snakke med Sten Thure Eriksen. Det føltes trygt og godt, så da booket jeg time for konsultasjon. Jeg ble veldig godt mottatt og opplevde å bli tatt på alvor av en som ønsket å få til det jeg selv ønsket å få til.

Det var dyktige folk som gjorde jobben

Behandlingen gikk fint. Første del av behandlingen, så lunsj og så andre del av behandlingen. Det gikk helt smertefritt, og det var dyktige folk som gjorde jobben. Du bare ligger der og prater med dem som gjør behandlingen. Og jeg fikk veldig god informasjon underveis om hvordan de jobbet, og hva som skulle skje.

Jeg er veldig fornøyd med hvordan de har tatt meg imot

Masterklinikken er seriøs og ordentlig, og jeg er veldig fornøyd med hvordan de har tatt meg imot, fra første dag og frem til jeg nå er ferdig behandlet. Nå er jeg bare spent på resultatet. Min forventning er å fylle ut der jeg har mistet håret i vikene, og at jeg kommer tilbake til det jeg hadde for ti år siden.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Arild.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon