Natan Dagur Masterklinikken

Natan Dagur

Artist og deltaker i The Voice

– Veldig fornøyd. Jeg synes det er en superklinikk.

Les mer

Jeg fikk krone og ville gjøre noe med det

De var veldig profesjonelle

Jeg googlet og fant frem til medisinsk hårkur, og da spurte jeg Masterklinikken om de gjorde hårtransplantasjon også. De var veldig profesjonelle, og det var et koselig sted å være, så jeg valgte Masterklinikken og sjekket egentlig ingen andre.

De anbefalte meg å vente

Etter medisinsk hårkur anbefalte Masterklinikken meg å vente. I konsultasjonen sa han at det var for tidlig for meg med behandling, at det var best å vente og se hvilket resultat jeg ville få av medisinsk hårkur.

Et år senere tok jeg hårtransplantasjon

Å miste hår kan føles veldig seriøst for gutter, det er kjipt. Så kan vi prøve å gjøre det vi kan for å gjøre det bedre. Er du misfornøyd med tennene dine, så går du til tannlegen. Det bør være like normalt å fikse håret.

Behandlingen gikk overraskende fort

Jeg ble tatt veldig godt vare på mens jeg var der. Jeg fikk god mat og mange gode tips om hva jeg skulle gjøre etterpå. Jeg var i det hele tatt veldig fornøyd med tjenesten.

Tiden etterpå

De første dagene etter behandlingen er det litt rart å måtte tenke på hvordan du sitter eller ligger, men det gikk veldig greit. Jeg ble vant til å følge en rutine.

Jeg håper på det beste og gjør det jeg kan, men stresser ikke

Min mor er frisør og har sett forskjell etter behandlingen. Det er fint. Jeg håper på det beste, men jeg er også forberedt på at jeg kan miste mer hår fremover. Nå har jeg slått meg litt til ro med det. Den første tiden da jeg startet å miste hår, hadde jeg mye stress og angst, men nå er jeg på et bra sted med meg selv. Det betyr at jeg håper på det beste, og gjør det jeg kan, men stresser ikke.

Du føler ikke at du møter opp på et stort sykehus og blir tildelt en lege

De er veldig vennlige på Masterklinikken. Det er en liten klinikk hvor du blir kjent med dem du møter. Jeg synes det er en superklinikk.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon