Masterklinikken Kai Ytterdal

Kai Ytredal

Tidligere frisør og grunnlegger av frisørkjeden Tango

– Jeg synes det er ganske utrolig at jeg kan beholde håret resten av livet i stedet for å måtte barbere meg. I løpet av fire timer var det gjort.

Les mer

Det blir helt annerledes mot ansiktet når du får tykkere hår

Jeg har fått mer og mer hår for hver måned siden behandlingen

Jeg har fått en del tykkere hår i luggen, og det blir helt annerledes mot ansiktet når du får tykkere hår. Jeg har fått mer og mer hår for hver måned som har gått siden behandlingen, og de siste to–tre månedene har det virkelig blitt merkbart når jeg steller håret. Jeg får en mye mer helhetlig frisyre.

Bra å teste ut dette selv overfor våre kunder i frisørsalongene

Jeg var med å starte frisørkjeden Tango i 1999. Jeg jobber ikke som frisør lenger, men i Tango har vi 29 butikker og en kjede som heter Vox med rundt 80 butikker. Jeg syntes det var bra å teste dette selv når jeg ser at det er en god greie å kunne vise frem ute i våre salonger, og spesielt Tom Wolf-konseptet, som er et herrekonsept. Så nå kan kundene våre virkelig få se hvilke muligheter det er med å få mer hår.

I løpet av fire timer var det gjort

Det er jo en liten operasjon, men jeg synes det gikk smertefritt. Jeg ble tatt godt vare på og fikk være med i prosessen og så hvordan de tok ut hår i bakhodet og fordelte og satte tilbake igjen på hodet. I løpet av fire timer var det gjort. Jeg synes det er ganske utrolig at jeg kanskje kan beholde håret resten av livet i stedet for å måtte barbere meg. Det er jo dét menn burde prøve når de har muligheten.

Jeg har sett hva Masterklinikken står for – dette var over all forventning

Jeg valgte Masterklinikken fordi jeg kjente til Sten Thure Eriksen og har sett hva klinikken står for. Jeg har fulgt med i mediene og synes Masterklinikken virket som et trygt og godt sted for meg å prøve. Ikke var det noe smerter heller, så jeg synes dette har gått over all forventning.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Kai.

Tidligere frisør, grunnlegger av frisørkjeden Tango

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon