Masterklinikken Oslo Mats Rosseli Olsen

Mats Rosseli Olsen

Profesjonell hockeyspiller i Frölunda HC og landslagsspiller

– For meg var det veldig positivt at jeg slapp å klippe eller barbere håret før hårtransplantasjonen.

Les mer

– Jeg tenker at når vi i dag har fått denne muligheten, da er det bare å gjøre det.

Jeg har allerede fått mer hår

Jeg hørte om andre som hadde tatt behandlingen hos Masterklinikken, og søkte litt rundt og leste meg opp. Så tok jeg kontakt for å få informasjon. Jeg snakket mest med Sten Thure Eriksen og ble overbevist om at dette var riktig. Det er et halvt år siden jeg tok behandlingen, men jeg ser allerede at jeg har fått mer hår der jeg er behandlet, enn jeg hadde før. Full effekt ser jeg først etter ett år.

Så enkelt at jeg skulle ønske jeg hadde gjort det tidligere

Jeg fikk veldig godt inntrykk av stedet og Sten Thure, og behandlingsdagen var en god opplevelse på Masterklinikken. Alle var imøtekommende og hyggelige, og jeg ble godt tatt vare på. Jeg fikk mitt eget rom for dagen og informasjon om alt som ville skje under behandlingen. Alt gikk så smidig og greit og var så enkelt at jeg tenkte at jeg burde ha gjort det tidligere. Jeg fikk bedøvelse og kjente ingenting under selve behandlingen. Men jeg er bare 30 år, så jeg er forberedt på at jeg kanskje må fylle på litt senere hvis jeg mister mer hår.

Ser resultat og effekt allerede etter seks måneder

For meg var det veldig positivt at jeg slapp å fjerne alt håret før behandlingen. Jeg tok det rolig i to–tre uker etterpå, og alt ser veldig lovende ut foreløpig. Jeg er glad jeg ser resultat og effekt allerede etter seks måneder. Jeg synes jeg var finere da jeg hadde litt mer hår, og jeg er veldig fornøyd så langt. Jeg tenker at når vi i dag har fått denne muligheten, da er det bare å gjøre det.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Mats.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon