Haartransplantasjon Marius Roth Christensen

Marius Roth Christensen

Solist i operaen, gitarist og vokalist i Seigmen

– Kvinner farger håret for å ikke bli grå. Jeg flyttet hår for å få tilbake fylde i ett område. Det er to sider av samme forfengelighet.

Les mer

Håret mitt hadde gått i dvale

Det vokste så fint rundt, men ikke på toppen

Det startet med at frisøren min kommenterte at «håret ditt har gått i dvale». Det vokste så fint rundt, men ikke på toppen. Jeg så ut som en munk da jeg hadde klippet meg. Mest av alt ble jeg nysgjerrig på hvorfor det skjedde.

Fikk tips fra noen som kjente til Masterklinikken

Det ble et forskningsprosjekt for meg, og det hadde lite å si for selvbildet. Så fikk jeg tips fra noen som kjente til Masterklinikken, og da ble jeg overbevist om at dette faktisk var noe jeg enkelt kunne gjøre noe med. Det hele var litt impulsivt, men jeg hadde en oppklarende og fin samtale med klinikken. I konsultasjonen fikk jeg mye informasjon og ble tryggere på at det jeg hadde lyst til å gjøre, ikke var noen stor greie.

For meg var det et lite inngrep

For meg er det litt som at kvinner farger håret for å ikke bli grå. Jeg flyttet hår for å få tilbake fylde i ett område. Det er to sider av samme forfengelighet. Jeg var ikke innstilt på å endre så mye, så det var et lite inngrep. Jeg møtte veldig profesjonelle og fantastiske mennesker på klinikken. Og legen min var en utrolig fin og hyggelig fyr. Jeg fikk kjempeservice, alt var veldig proft. Han informerte meg om det som skjedde underveis, og det var ikke noe vondt. Men han holdt også kjeft når han forsto at jeg ville ha ro.

En veldig bra opplevelse

Tiden etter behandlingen har gått helt fint. I det hele tatt var det en veldig bra opplevelse når jeg først tok dette valget.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Marius.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon