Masterklinikken Haar Kvinne Speil

Fordeler med hårtransplantasjon hos Masterklinikken

Fem fordeler med hårtransplantasjon hos Masterklinikken

Hva bør du tenke gjennom og vurdere når du velger klinikk for hårtransplantasjon?
Å få utført en hårtransplantasjon er en viktig beslutning. Resultatet av behandlingen skal vare livet ut, og det er ditt valg av klinikk som vil avgjøre om du blir fornøyd. Derfor vil kriteriene du setter for valget, være avgjørende for resultatet.

1. Markedsleder. Norges største klinikk for hårtransplantasjon
At vi er markedsleder, betyr at våre leger har gjennomført flest hårtransplantasjoner og har lengst erfaring med faget.

Hårtransplantasjon er et komplekst håndverk hvor legens erfaring er viktigst. Det handler om selve behandlingen, kunnskapen om hvordan vi behandler donorområdet, og dyp innsikt i hvordan hårsekkene plasseres optimalt der du vil ha nytt hår. Ikke minst handler det om talent, erfaring og kompetanse på det estetiske. Hvordan vil akkurat din hårlinje se perfekt naturlig ut etter behandlingen?

2. Fornøyde kunder. Masterklinikken presenterer referanser med fullt navn og bilder
Vi presenterer historier med navn og bilder fra kunder som har fått behandling hos oss.

Derfor har vi bygget opp en innholdsrik liste med menn og kvinner som har gjennomgått hårtransplantasjon. Vi vil at alle som vurderer behandling hos oss, skal kunne lese og se hva andre har vært gjennom, fra de først fikk ideen om å gjøre noe med sitt hårtap, og frem til de har opplevd resultatet med sitt nye utseende.
Les hva fornøyde kunder forteller

Mange ønsker å få utført hårtransplantasjon diskré uten å stå frem med navn og bilde. Det har vi dyp respekt for. Derfor presenterer vi i tillegg et utvalg kunder uten navn og portrettbilde, men hvor du kan se før- og etterbilder fra behandlingen hos oss.
Se før-og-etterbilder av våre kunder

3. Fornøydgaranti. Din trygghet – vår forpliktelse
Vi garanterer at 90 prosent av transplantert hår vokser ut igjen. Du får ny, gratis behandling dersom mindre enn 90 prosent av transplantert hår vokser ut.

Masterklinikken er eid av oss som jobber der. Vi ble etablert i 2014 og startet klinikken med et team som hadde lang erfaring fra andre klinikker i inn- og utland. Vi så at det i vår bransje etableres klinikker som ikke overlever konkurransen eller mestrer faget over tid. Vårt perspektiv har alltid vært langsiktig. Vi lever av vårt omdømme, og vårt omdømme skapes av fornøyde kunder. Derfor står vi inne for at vår fornøydgaranti er din trygghet. Vi er her i morgen og i årene som kommer.

4. Vi har dokumentert og sertifisert vår kvalitet
«Alle» promoterer høy kvalitet, men alle kan ikke dokumentere at det stemmer med virkeligheten. Masterklinikken er ISO 9001-sertifisert.

Det betyr at vår kvalitet er revidert og sertifisert av en uavhengig tredjepart. Masterklinikkens kvalitet er en dokumentert totalvurdering av alle våre prosesser og prosedyrer. Gjennom vår ISO 9001-sertifisering har vi bevist at vi innfrir internasjonale standarder for kvalitetsstyring. Vi har dokumentert at vi kan møte krav og forventninger til kvalitet som resulterer i sikker behandling, gode resultater og fornøyde kunder.

Masterklinikken er Miljøfyrtårn-sertifisert. Vår miljøpolicy forplikter oss til å jobbe for å redusere vår miljøpåvirkning og rapportere resultatene offentlig.

Både ISO 9001-sertifisering og Miljøfyrtårn-sertifisering er utmerkelser som stiller krav til kontinuerlig arbeid for å forbedre oss på alle deler av vår virksomhet, for kvalitet og for bærekraft.

5. Vårt kundeløfte – 100 prosent trygg behandling
Åpenhet og transparens er grunnleggende verdier for vår virksomhet. Det innebærer at vi alltid gir våre kunder en ærlig og sannferdig begrunnelse for hvilket resultat hver enkelt kan forvente av sin behandling.

Vi setter vår ære i å gi hver enkelt kunde realistiske forventninger til resultatet. Dette innebærer at vi dessverre må si nei til ca. 25 prosent av dem som kommer til oss for konsultasjon. Vi kan hjelpe mange, men vi kan ikke hjelpe alle. Vi vil heller ha en kunde mindre enn å selge en falsk forhåpning.

Fornøyde kunder skaper vår virksomhet

Vi på Masterklinikken har langsiktighet som mål for vår drift og virksomhet. Derfor er fornøyde kunder drivkraften for alt vi gjør.

Sten Thure Eriksen
Sten Thure Eriksen

Velkommen til en uforpliktende

samtale og vurdering

Jeg har jobbet med faget i 25 år, har selv tatt hårtransplantasjon og har gjennomført rundt 15 000 konsultasjoner med menn og kvinner som ønsker en uforpliktende vurdering av sine muligheter for å få håret tilbake..

Ring meg gjerne på 400 76 700, eller send meg telefonnummeret ditt her, så kontakter jeg deg.

Ønsker mer informasjon
Ønsker konsultasjon