Masterklinikken Oslo Carl Erik Torp

Carl-Erik Torp

Tidligere Brann-spiller, fotballekspert og tv-kommentator i NRK

– Jeg satte veldig pris på at jeg var for meg selv på klinikken, at du ikke føler at hårtransplantasjon skjer på samlebånd.

Les mer

Jeg ble oppringt av Sten Thure Eriksen og fikk en god opplevelse fra første samtale.

Sjekket referanser og anmeldelser

Det startet med at jeg googlet og kom over Masterklinikken. Jeg syntes de så innbydende og seriøse ut, og ville bare sjekke hvilke muligheter som fantes der ute. Jeg kjente ingen som hadde gjort dette, så det var et «kaldt» søk. Da jeg fant Masterklinikken, opplevde jeg at de så ordentlig og bra ut. Jeg begynte å sjekke referanser og anmeldelser, og så lot jeg det ligge en stund før jeg sendte inn kontaktskjema på nettsidene deres. Det var jo litt skummelt, så jeg måtte venne meg til tanken.

Så video og bilder og fikk gode svar

Jeg ble oppringt av Sten Thure Eriksen og fikk en god opplevelse fra første samtale. Det var heldigvis ikke noe press på meg fra hans side. I konsultasjonen fortalte Eriksen hvordan en behandling foregår, jeg fikk se video og bilder og fikk svar på spørsmål. Jeg lurte jo på hva behandlingen innebar og hvordan det foregikk, og ble godt informert. Jeg er en nysgjerrig sjel og ville finne ut om dette var noe for meg. Så dro jeg hjem og tenkte litt til.

Under behandlingen merker du at folk er flinke der

Opplevelsen av behandlingen var som å være på spa. Jeg ble veldig godt tatt imot og oppvartet med gode fasiliteter, mitt eget rom, servering og god informasjon om alt som skulle skje hele veien. Egentlig var det mer omfattende enn jeg trodde det skulle være. Det var ingen smerter, men du merker at legen utfører et ganske stort stykke arbeid.

God informasjon om prosessen etterpå

Jeg satte veldig pris på at jeg var for meg selv på klinikken, at du ikke føler at behandlinger skjer på samlebånd. Jeg fikk også veldig god informasjon om prosessen etterpå. For meg var den største utfordringen at jeg ikke kunne trene rett etterpå, men det går jo over.

Ser bra ut fire måneder etter behandling

Nå er det fire måneder siden behandling, og jeg ser allerede at hår begynner å vokse ut igjen. Det ser ut som det kan bli naturlig og fint. Det er fortsatt tidlig å si, men den siste måneden kan jeg se forandring. Når alt får samme naturlige lengde som resten av håret, tror jeg dette vil bli veldig bra.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Carl-Erik.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon