Haartransplantasjon Aarst

Ole Martin Årst

Ekspertkommentator i TV 2 og gründer som driver egne selskaper

– Det er litt som med sjakk, du bare flytter rundt på noe. Det er jo mitt eget hår som flyttes.

Les mer

Når det var mulig å gjøre noe med det, var valget enkelt

Jeg har en hodeform som ikke egner seg uten hår

Jeg hadde hørt om behandlingen de siste par årene fordi flere jevngamle kamerater hadde tatt samme behandling. Og jeg har et såpass realistisk selvbilde at jeg ser at jeg ikke har en hodeform som egner seg uten hår. Når det var mulig å gjøre noe med det, var valget enkelt.

Masterklinikken gjorde det enkelt for meg

Det gikk veldig fint å pleie håret den første uken etter behandling. Jeg fikk så god oppfølging. De er veldig proffe på Masterklinikken, det var betryggende og gjorde det enkelt for meg.

Konsultasjonen var god og profesjonell og skapte trygghet og ro

Jeg var på konsultasjon først. Det var veldig bra og profesjonelt fra a til å. Sten Thure var god til å forklare, det skapte en trygghet og ro rundt det hele. Utelukkende positivt!

Ønsket litt fylde der det hadde blitt tynt

Jeg har tatt det området bak på hodet hvor det begynte å bli litt tynt. I stedet for å vente enda flere år valgte jeg å ta det ganske tidlig. Forventningen er ikke å bli 18 år igjen, men at jeg får tilbake litt fylde i håret der det har blitt tynt.

Jeg har aldri vurdert å gjøre andre inngrep for det ytre, men dette synes jeg var lett og helt ufarlig å gjøre. Det er litt som med sjakk, du bare flytter rundt på noe. Det er jo mitt eget hår som flyttes. Jeg er optimistisk spent på resultatet når det vokser ut igjen.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Ole Martin.

 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon