Masterklinikken Personlig Veiledning

Erfaring og kompetanse

Masterklinikken er markedsledende innen hårtransplantasjon i Norge, med det største tverrfaglige miljøet i bransjen.

Det var teamet på Masterklinikken som introduserte  Implanter metoden for hårtransplantasjon i Norge i 2009. Det har gitt oss et kompetansefortrinn, og lengst erfaring i bransjen. Derfor er vi markedsleder, med en metode som er sikker, presis og som gir svært gode resultater. 

Masterklinikken Erfaring

En klinikk er aldri bedre enn de legene som til enhver tid står ansvarlig for behandling og resultat. At vi som jobber her, eier klinikken selv, gjør at vi legger vår stolthet i resultatet av hver eneste hårtransplantasjon. Det betyr også at du kan være trygg på at det er vår ypperste fagkompetanse du møter i behandlingen.


Vi har respekt for at du skal leve videre med resultatet av vår kompetanse resten av livet. Vi skal også leve videre med ditt resultat – det er ditt nye hår og din opplevelse av oss som skaper vårt omdømme og vår fremtid.

Masterklinikken Haartransplantasjon

Vi godkjenner 75 prosent av forespørslene om behandling

Vi må dessverre si nei til 25 prosent av kundene vi vurderer for hårtransplantasjon. Det er ikke et hyggelig budskap å formidle at vi ikke kan hjelpe, men det er dessverre en realitet.

Det er en rekke forutsetninger som må ligge til grunn for at vi skal kunne si ja til behandling som vil gi resultater. Derfor vil vi heller ha en kunde mindre enn å si ja på feil premisser og skape en falsk forhåpning.

Masterklinikken Portrett Kosmidis

Vårt estetiske råd

Teknikk, legenes medisinske bakgrunn og deres erfaring er selvsagt viktig.

Men hårtransplantasjon er også en kunst, og våre leger kan denne kunsten gjennom sin forståelse for estetiske vurderinger og hvordan hodeform og individets hår har sitt eget, unike uttrykk. I tillegg til sin medisinske bakgrunn har dr. Kosmidis og dr. Marmangiolis utviklet sin estetiske kompetanse gjennom å studere tusenvis av hoder og gjennom individuelle vurderinger av hvordan et menneskes hårlinje gjenskapes med perfekt og korrekt resultat for den enkelte.

De representerer i dag Masterklinikkens estetiske råd. Dr. Kosmidis er også utøvende kunstner på fritiden. Ta gjerne en titt på hans nettsider for fotokunst.

Sten Thure Eriksen
Sten Thure Eriksen

Velkommen til en uforpliktende

samtale og vurdering

Jeg har jobbet med faget i 25 år, har selv tatt hårtransplantasjon og har gjennomført rundt 15 000 konsultasjoner med menn og kvinner som ønsker en uforpliktende vurdering av sine muligheter for å få håret tilbake.

Ring meg gjerne på 400 76 700, eller send meg telefonnummeret ditt her, så kontakter jeg deg.

Ønsker mer informasjon
Ønsker konsultasjon