Masterklinikken Haartransplantasjon Lisbeth

Lisbeth Haug Røed

Frisør

– Jeg gleder meg til å slippe lugg.

Les mer

Jeg gleder meg til å slippe lugg

Jeg er frisør og kom over en reklamesnutt for Masterklinikken i et frisørblad. Høyt hårfeste har plaget meg siden jeg var ungdom. Jeg har alltid hatt lugg og aldri hatt håret til siden. Jeg har ikke likt meg i mye vind heller, eller når håret ble vått. Vikene har bekymret meg i mange år.

Leste om en jente som hadde tatt behandlingen

I frisørbladet var det intervju med en jente som hadde tatt behandlingen. Jeg kontaktet Masterklinikken og bestilte time til konsultasjon. Jeg møtte Sten Thure Eriksen, og han var veldig flink til å forklare og tegne og vise meg omtrent hvordan det kunne bli.

Selve behandlingen gikk veldig greit, jeg var ikke nervøs, og det var heller ikke vondt. Jeg sovnet da de satte inn håret igjen, og det var bare litt ømt etter at bedøvelsen gikk ut.

Allerede etter en uke så jeg at det var mørkere der jeg har følt at det var bart. Det blir spennende å se når alt er vokst ut.

Gleder meg til å slippe bekymringer

Jeg gleder meg til følelsen av å slippe å alltid ha lugg, og at jeg ikke må bekymre meg for å føle at jeg ser «skallet» ut hver gang jeg går ut i vind og vær. Jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde dette, og at det holder med dette ene inngrepet.

 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon