Masterklinikken Vurdering Personlig

Behandling av viker

Kunden har behandlet vikene ut fra et ønske om å øke hårfylden og dermed lettere kunne ordne hårsveisen.

Ny hårlinje

Vi har utformet en ny hårlinje og plassert hår i denne. Dermed sørger vi for at det hårløse området dekkes av hår.

Å designe en justert hårlinje krever erfaring, presisjon, estetisk sans og god forståelse for ansiktsform. Hårlinjen er det som rammer inn ansiktet, og som gjør at du ser yngre ut enn reell alder.

Behandling av krone

Her ser du hvordan implanterte hår følger riktig vinkel og retning, tilsvarende de hårene som var på kronen fra før. Dette gjør at vi kan rekonstruere hårverven på kronen, og dermed levere et naturlig resultat.

Ny hårlinje

Vi har laget ny hårlinje og implantert hår innimellom eksisterende hår. Det gjør at tettheten bak hårlinjen har økt. Bildet er tatt 7 måneder etter behandling, og fremvekst av hår fortsatte i påfølgende 5 måneder.

Hårlinje og behandling av viker

Du kan se video med Helge på vår nettside under ”Behandlingen”. Her har vi styrket hårlinjen og senket vikene. Det gjør at Helge kan ha lengre hår etter behandlingen, og med god fylde.

Ny hårlinje

Vår kunde ønsket å få en rettere hårlinje. Her ser du hvordan fremskredne viker er fjernet, og opprinnelig naturlig hårlinje er rekonstruert.

Begrenset donorområde

Vi kan gjøre en god visuell forandring selv om donorområdet er begrenset, noe som er tilfellet for denne kunden. På før-bildet kan du se hvordan vi tegner opp en hårlinje. Vi tar utgangspunkt i alder-, hode- og ansiktsform, og justerer hårlinjen deretter. Hver enkelt kunde er med på å bestemme sin egen hårlinje.