Masterklinikken Vurdering Personlig

Hårtransplantasjon før og etter

Harlem Alexander

Frisør og stylist

Masterklinikken Harlem Alexander Etter
Etter
Harlemalexander For Masterklinikken
Før

Harlem Alexander fikk utført hårtransplantasjon uten barbering. Han ønsket å behandle høye viker, men uten å barbere. Harlem er strålende fornøyd.

Ny hårlinje og fylde bakover

Veldig mange kommer til oss med et ønske om å gjøre noe med høye viker. Denne mannen har senket vikene med hårtransplantasjon. Han ønsket at vi barberte i donorområdet før behandling, men beholdt lengden på toppen.

Vi satte inn hårsekker i vikene og trakk luggen tilbake. I tillegg har vi satt inn hårsekker i luggen der det var åpne felter. Dermed fikk han også en tettere hårlinje i front.  

 

Behandling av kronen

Her utførte vi hårtransplantasjon uten barbering. Mannen hadde et diffust hårtap i kronen. Det var såpass store gap at det var plass til å etterfylle og sette inn hårsekker spredt i kroneområdet.

Kvinne - senket hårlinjen

Denne kvinnen har betraktelig senket hårlinjen med nesten 3 cm. Hun opplevde selv at hun hadde veldig høy panne. Hun hadde komplekser for høy hårlinje og trivdes ikke med håret i hestehale hvor hun følte at hun bare så en stor panne.

Mange kvinner er født med et høyt hårfeste de ikke er fornøyd med. Vår jobb er å tegne en naturlig hårlinje som passer for en kvinne, som gjerne er mer buet og rundere enn hvordan vi tegner hårlinjen for en mann.

Ny hårlinje og fylde bakover

Denne mannen fikk stor behandling. Vi tegnet en helt ny, senket hårlinje. Han gjennomførte behandling med barbering i donorområdet og beholdet lengden på toppen.

Vi utfører de fleste hårtransplantasjoner uten barbering, men noen foretrekker selv at vi barberer en stripe i donorområdet, det vil si der vi henter ut hårsekker. Da utfører vi såkalt «line shaving», hvor ingen kan se at vi har barbert i donorområdet. Det er særlig gunstig å barbere en stripe hos de som har langt hår eller tett hårvekst i donorområdet.

Behandling av høye viker

Hårtransplantasjon på denne mannen er gjennomført uten barbering. Han hadde høye viker og ønsket kun korrigering og justering av vikene. Høye viker er en normal og svært vanlig tilstand som vi behandler hver eneste dag. Han var kjempefornøyd med resultatet.

Behandling av kronen

Dette er en godt voksen mann. Vi behandlet med såkalt «line shaving» i donorområdet. Det innebærer barbering av en stripe som vi kan dekke til med håret rundt, slik at det ikke synes for andre at vi har barbert. Deretter flyttet vi hårsekkene fra det barberte donorområdet til kroneområdet. Resultatet ble en flott og fyldig krone.

Behandling av høye viker

Dette var en stor behandling av høye viker, uten barbering. Denne mannen ønsket å korrigere vikene på begge sider. Han følte at han fikk sitt «gamle jeg» tilbake etter hårtransplantasjonen, og har fått en finere innramming av ansiktet, som han var veldig fornøyd med.

Behandling av høye viker

Mannen ønsket å få en annen ramme rundt ansiktet som han ville trives bedre med. Mange opplever at de endrer uttrykk når de får høye viker. Han ville ha en hårlinje som stemte med alderen, og ble veldig tilfreds med sitt nye speilbilde.

Ny hårlinje og behandling av høye viker

Helge har behandlet viker og forsterket frontlinjen i ansiktet. Han er en voksen mann som ønsket å korrigere høye viker for å føle seg mer tilpass med sitt eget speilbilde, men ville samtidig ha en hårlinje som passet med alderen.

Behandling av høye viker

Dette var en mann som hadde svært høye viker. Han valgte selv å barbere før behandling. Det betyr at vi barberte donorområdet til 1 mm og beholdt lengden ellers slik at ingen kunne se at vi hadde barbert.

Høye viker er en gjenganger hos de som kommer til oss, og de som får behandling for dette, opplever at de får sitt gamle jeg tilbake.

Behandling av høye viker

Vi behandlet denne mannen uten å barbere. Han følte at han hadde bra med hår og fylde ellers, men at de høye vikene ødela litt for looken og frisyren i speilbildet. Han ønsket å få tilbake de vikene han hadde naturlig før. Resultatet ble strålende.

Ny hårlinje

Her har vi utført hårtransplantasjon i front og i høye viker. I tillegg korrigerte vi litt foran og tegnet en ny hårlinje.

Begrenset donorområde

Dette er en voksen mann som ønsket å få tilbake og senke hårlinjen i front. Han ønsket seg sitt gamle ansiktsuttrykk tilbake og likte det han så i speilet etter utført hårtransplantasjon. På før-bildet ser du hvordan vi tegner opp en hårlinje. Vi tar utgangspunkt i alder og hode- og ansiktsform og justerer hårlinjen deretter. Hver enkelt kunde er med på å bestemme sin egen hårlinje.

Vi kan gjøre en god visuell forandring selv om donorområdet er begrenset, som hos denne kunden. 

Ny hårlinje og fylde bakover

Denne mannen hadde diffust hårtap i front og høye viker. Vi fylte på i front og senket vikene. Vi har lang erfaring og sikre metoder for å finne ut hvordan hårlinjen din var før du mistet håret. Vi tar også hensyn til alder. De fleste vil kle en litt annen hårlinje når de er femti, enn da de var i tjueåra. Vi jobber også med ansiktets symmetri når vi tegner hårlinje i front. Det er viktig å plassere riktige hårsekker på riktig sted. Våre leger kan faget til fingerspissene.

Bildet er tatt syv måneder etter behandling, og fremvekst av hår vil fortsette i påfølgende fem måneder.