Kathrine Sorland Masterklinikken

Kathrine Sørland

Modell og tv-personlighet

- Det er et fantastisk sted å komme til, fra resepsjonisten til sykepleieren og legen sjøl. Jeg følte meg kjempetrygg hele veien. Alle skulle hatt sånne leger.

Les mer

En god venn og lege tipset meg om Masterklinikken

Min egen kropp har bidratt til ny hårvekst

Det var en god venn og lege som tipset meg om Masterklinikken. Jeg fikk et arr i øverste del av hårfestet etter et sår som ikke ville gro. Og i arret vokste det ikke ut hår igjen etterpå.

Jeg startet behandling hos Masterklinikken i juni 2021. Først fikk jeg et par injeksjonsbehandlinger som stimulerer gjenvekst av hår med bruk av mitt eget blod. Jeg elsker ideen om at det faktisk er min egen kropp som har bidratt til ny hårvekst.

Noe helt annet enn sterile, kalde sykehusomgivelser

Neste skritt var hårtransplantasjon, hvor de hentet hår fra bakhodet mitt og plasserte der jeg hadde arret. Åh, herlighet ... å komme til Masterklinikken var litt som å ankomme Hollywood. Du kommer til et nydelig sted, lekkert rett og slett, og noe helt annet enn sterile, kalde sykehusomgivelser som jeg hadde sett for meg. Før hårtransplantasjonen var jeg litt engstelig, litt sånn «ikke rør såret mitt».

Ivaretatt og passet på fra a til å

Fra første sekund ble jeg ivaretatt og sett og passet på fra a til å. Det er et fantastisk sted å komme til, fra resepsjonisten til sykepleieren og legen selv. Jeg følte meg kjempetrygg hele veien. Selve behandlingen var smertefri, jeg fikk bedøvelse og var våken hele tiden. Legen fortalte og forklarte alt som skjedde underveis.

For en oppfølging jeg fikk!

Dagen etterpå var det litt ømt. Men for en oppfølging jeg fikk! Alle skulle hatt sånne leger. Jeg fikk meldinger daglig, og de forklarte meg klart og tydelig hva jeg skulle gjøre. Det føltes trygt og fint.

Jeg har hele tiden tenkt at dette er en klinikk og behandlingsform for menn

Jeg startet behandlingen i juni og har allerede fått halvannen centimeter hår i arret. I mellomtiden fikk jeg hjelp av svigerinnen min, som er frisør. Hun hjalp meg å finne en perfekt hårdel som kamuflerte arret, og som jeg enkelt klipset på selv. Jeg er kvinne, men har vel hele tiden tenkt at dette er en klinikk og behandlingsform for menn. Det er fantastisk å vite at det finnes et sted som kan gjøre noe for kvinner som opplever hårtap på andre måter enn menn.

Det aller beste er følelsen jeg har overfor mine nærmeste

Jeg skal ha en behandling til om et halvt års tid for å fylle ut området helt. Men allerede nå kan jeg gå med håret bak i en hestehale igjen, det har jeg ikke gjort på lenge. Det aller beste er følelsen jeg har overfor mine nærmeste – at jeg føler meg fin igjen.

 

 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon