Masterklinikken Fredrik Stroemstad

Fredrik Strømstad

Tidligere profesjonell fotball- og landslagspiller

– Jeg er imponert over er oppfølgingen i etterkant. Den har vært av det aller beste.

Les mer

Jeg kler verken å være munk eller skallet, og så ikke så lyst på fremtiden som det.

Da jeg så Roar Strand og Frode Johnsen, tenkte jeg at da er det vel ikke så farlig

I løpet av et par år la jeg merke til at det begynte å bli litt tynnere med hår. Dermed søkte jeg litt rundt for å se om det var mulig å gjøre noe med det. Da fant jeg Masterklinikken. Og da jeg så Roar Strand og Frode Johnsen, tenkte jeg at da er det vel ikke så farlig. Det er mange menn som blir tynne i håret.

Jeg ringte og snakket med Sten Thure Eriksen for å høre hvordan behandlingen foregikk. Det var en hyggelig prat, og etter litt kommunikasjon frem og tilbake bestemte jeg meg og tenkte: Vi kjører på!

Kan han fronte dette, så kan jeg 

Jeg kler verken å være munk eller skallet, så jeg så ikke så lyst på fremtiden som det. Når muligheten fantes, ville jeg prøve. Jeg søkte og sjekket flere ulike klinikker. Jeg visste jo ingenting om hårtransplantasjon eller hva det innebar. Og så er det noe med at du kjenner igjen noen du har spilt fotball med tidligere. Det festet seg. Kan han fronte dette – en som jeg kjenner som en troverdig og god mann – da er det verdt å prøve og gå videre med for meg også.

Behandlingen var veldig bra.

Det var som å komme inn på et spaanlegg hvor du kan slappe av og kose deg. Jeg ble godt mottatt av Sten og de andre, det var et positivt møte. Jeg hadde ikke forberedt meg så godt, så behandlingen var mer omfattende enn jeg forestilte meg. Men, det var ikke smertefullt, og det hele gikk veldig bra. 

Gjengen på Masterklinikken forsvinner ikke, de er der for meg uansett når og om hva. 

Det jeg er mest imponert over er oppfølgingen i etterkant, den har vært av det aller beste. Jeg klarte å dunke hodet i noe rett etter behandlingen, og da var de på tråden for å gi meg råd med en gang. Det gikk heldigvis bra.

Jeg gleder meg til å se endelig resultat

Oppfølgingen videre i ukene etterpå bekreftet for meg at jeg gjorde riktig valg. Det er jo en del å tenke på i ukene etter behandling, og jeg jobber ute med kunder og måtte planlegge litt ekstra. Men jeg har fått super oppfølging hele veien. Masterklinikken har en gjeng veldig hyggelige mennesker. Og de forsvinner ikke, de er der for meg uansett når og hva det gjelder. Det skal de ha kred for. 

Jeg gleder meg til å se utviklingen og endelig resultat.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Fredrik.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon