Masterklinikken Daniel Viken

Daniel Viken

Gitarist i DDE og Nullskattesnylterne.

Det føles bra å stå på scenen og føle seg vel!

Les mer

Jeg har fått min egen hårlinje tilbake

Et år etter behandling er jeg veldig fornøyd med resultatet. For meg begynte det med at vikene ble litt vel dype og snek seg inn mot midten av topplokket. Månen var fyldig og fin, forandringen skjedde i vikene. Nå har jeg fått tilbake den hårlinjen jeg hadde før, det har blitt veldig bra.

Når Roar Strand kan, så kan jeg

Jeg hadde tenkt på det en stund, og en dag ramla jeg over Masterklinikken på sosiale medier. Jeg var ikke klar over at det var mulig å gjøre noe med dette på en naturlig måte, men det gikk ganske raskt da jeg først fant ut at jeg kunne gjøre noe med det.

Faren min begynte å bli ganske tynn etter fylte førti, men han kunne skjule det med krøller. For meg ble det mye styr med å få håret til å se bra ut etter hvert som vikene ble tydeligere. Og da jeg så Roar Strand på Masterklinikkens nettside, så tenkte jeg at når han kan, så kan jeg. Neste gang jeg skulle til Oslo ringte jeg Sten Thure og ba om konsultasjon. Da var det i gang.

Behandlingen var smertefri

Behandlingen var bra, legene visste tydelig hva de holdt på med og det var et trivelig sted å være. Med lokalbedøvelse merket jeg ingenting. Nå har jeg tipset andre om dette, og flere er i gang.

Det er ingen som kan se at jeg har sådd plena

Jeg hadde tålt å miste håret også. Men da jeg fant ut at Masterklinikken kunne sette inn mitt eget hår uten at det synes at håret er transplantert, da bestemte jeg meg. Det var viktig for meg at det ser naturlig ut og at det er mitt eget hår. Håret er jo en del av identiteten vår.

For meg handler det også om å stå på en scene og føle meg vel. 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon