Haartransplantasjon Tom Hugo Hermansen

Tom Hugo Hermansen

Musiker og låtskriver i blant annet Keiino

– Det har blitt enklere å få til den sveisen jeg ønsker, jeg har fått større muligheter til å style håret som jeg vil, og det tar kortere tid om morgenen!

Les mer

Jeg kom til et punkt hvor jeg enten måtte fjerne alt håret eller gjøre noe med vikene 

Jeg tok behandlingen i desember 2020 og er veldig fornøyd med resultatet

I utgangspunktet var jeg litt usikker på om jeg skulle gjøre noe med vikene. Men de hadde vokst til et punkt der jeg følte jeg enten måtte fjerne håret helt eller fylle på litt for å kunne style det som jeg ville. Jeg var usikker på om jeg måtte ut av landet. Men så googlet jeg og fant ut at Masterklinikken tilbyr dette i Norge. Jeg tok et møte med Sten Thure på klinikken, han forklarte grundig hva mulighetene mine var, og jeg følte meg veldig godt tatt vare på.

Ønsket ikke hårlinje som en 22-åring

Sten var god til å fortelle hva de kunne gjøre, hva jeg måtte gjøre etterpå, og hva jeg kunne forvente av resultat. For min del var ikke ønsket å få en hårlinje som en 22-åring. Håravfallet mitt har økt gradvis fra medio tjueårene, men det har heldigvis gått sakte. Jeg har hatt en sveis som var tilpasset det å ha litt viker, men på et tidspunkt begynte det å se litt tynt ut.

Veldig glad jeg tok spranget 

Jeg er veldig glad for at jeg tok spranget da jeg gjorde. Selve behandlingen gikk knirkefritt, og jeg kjente ikke noe særlig til smerter. Jeg lå nå bare der og så opp i taket og pratet om løst og fast med den hyggelige legen.

Uavhengig av vær og vind

Den beste følelsen er at jeg ikke lenger må ta hensyn til vær og vind for å være sikker på at sveisen ser ok ut når jeg er på en fotoshoot eller en tv-innspilling. Det har blitt enklere å få til den sveisen jeg ønsker, jeg har fått større muligheter til å style håret som jeg vil, og det tar kortere tid om morgenen!

Alle burde få vite om denne muligheten

Noen passer godt til å «skinne» seg, men for meg er det å ha en stylet sveis en del av identiteten min som jeg ikke er klar for å gi slipp på. Det tror jeg mange andre også føler på, og jeg synes alle burde få vite om mulighetene man har om man ikke vil la naturen gå sin gang.

De fleste synes det er spennende å høre om behandlingen

Jeg tror mange var litt redde for å bli mobbet for å ha fikset på det ytre før. I dag er det heldigvis ikke sånn, jeg har i alle fall aldri fått negative tilbakemeldinger når jeg har fortalt om min hårtransplantasjon. De fleste synes det er veldig spennende å høre om behandlingen.

Behandlingen er utført uten å barbere eller klippe Tom Hugo.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon