Masterklinikken Haarlinje

Maiken Marthinsen

Frisør i Tangokjeden

– Som frisør møter jeg mange damer som forteller meg at de har blitt tynne i toppen eller at de må gjemme vikene sine. Da er det gøy å fortelle at det er mulig å gjøre noe med det.

Les mer

Høyt hårfeste og høy panne har plaget meg i mange år

Jeg tenker mye på det med høyt hårfeste

Da jeg skjønte at det er mulig å gjøre noe med min hårlinje, ble jeg mer og mer motivert. Jeg føler at pannen min synes veldig når jeg har hestehale. Og når jeg har håret rett ned og det faller mot ansiktet, føler jeg at det «dras opp». Når jeg har badet, blir håret helt flatt på hodet, og hvis jeg drar det bakover, føler jeg at jeg ikke har hår. Da må jeg alltid rufse det litt til. Jeg kjenner meg også igjen i andres historier – i ubehaget av å føle at du har lang panne. Jeg tenker mye på det med høyt hårfeste.

Jeg har alltid trodd at hårtransplantasjon bare var for menn!

Jeg har vært frisør i flere år nå, men jeg har alltid trodd at det bare var menn som tok hårtransplantasjon. Da en venninne fortalte om dette, ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg spurte i vei. Hva innebærer det? Hvordan foregår det? Nå er det min tur til å gjøre noe med det.

Jeg er spent. Jeg har sett bilder av andre, og det ser veldig bra ut

Som frisør møter jeg mange damer som forteller meg at de har blitt tynne i toppen, eller at de må gjemme vikene sine. Da er det gøy å fortelle at det er mulig å gjøre noe med det. Damer fikser negler og vipper og mye annet. Hår og hårlinje er viktig, så det er fint at vi kan gjøre noe med det hvis vi ikke er fornøyd.

Det er ikke så mye som skal til før hårlinjen min blir noe helt annet enn nå

Jeg har hatt noen mannlige kunder som har tatt hårtransplantasjon på samme klinikk som meg. Det har sett bra ut, og jeg kunne tydelig se mer markert hårfeste. Det så fint og naturlig ut. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir når resultatet er ferdig utvokst. Bare det å få en mer markert hårlinje vil føles bra! For det er ikke så mye som skal til før det vil se helt annerledes ut.

Vi vil presentere ferske bilder av Maiken og hennes nye hårlinje når resultatet er utvokst og klart i begynnelsen av 2024

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon