Masterklinikken Hartransplantasjon Hanna

Hanna Byrkjeland

Jobber i helsevesenet

– Jeg trodde hårtransplantasjon bare var for menn.

Les mer

Da Masterklinikken dukket opp, så jeg at damer hadde tatt behandling

Søkte på nettet i flere år

Jeg har tenkt at hårtransplantasjon bare er for menn, men så dukket Masterklinikken opp, og jeg så at damer hadde tatt behandling. Da gikk det opp for meg at jeg også kunne ta behandling.

Jeg valgte erfaring, tid i bransjen og utdannelse

Jeg sjekket noen andre klinikker også, men følte at Masterklinikken var ganske overbevisende. Gjennom "research" så jeg at de hadde lang erfaring og hadde holdt på med dette i mange år, og at de hadde god utdannelse.

Ukomfortabel med høy hårlinje

Jeg har alltid følt at hårlinjen min var ganske høy. Jeg har hatt dette problemet i ti år og følt meg ukomfortabel med det. Jeg har forsøkt alle mulige måter for å føle meg vel med det, men det har aldri fungert. Da tok jeg beslutningen.

Konsultasjon på telefon, med bilde av meg

Jeg snakket med en som fikk bilde av meg. Vi sendte e-post frem og tilbake når jeg lurte på litt forskjellige ting. Jeg bor ikke i Oslo og reiste ikke til konsultasjon på klinikken. Men de jeg snakket med, fortalte om alt – og om behandlingen både før og etter. Jeg følte meg trygg på at dette var en riktig beslutning å ta.

De er utrolig flinke til å ta vare på kundene

Behandlingen gikk veldig greit. Det tar jo litt tid. Bedøvelsen var litt vond, men de brukte vibrasjon på huden, som distraherte meg, og det hjalp. Jeg fikk utrolig god service, vi pratet gjennom hele behandlingen, og de fortalte om alt som skulle skje. Jeg følte meg veldig komfortabel, og det hele var en god opplevelse. I pausen fikk jeg veldig god mat. Jeg hadde med meg en venninne for støtte, og hun fikk også mat, det var veldig hyggelig.

Tiden etterpå – veldig god kommunikasjon

Jeg tok det litt rolig og var ikke i aktivitet. Det gikk greit. Jeg sendte melding til Malin og fikk raskt svar. Fra klinikken fikk jeg med meg god informasjon om hva jeg skulle gjøre de neste dagene og ukene. Der sto alt jeg trengte å vite. På enkelte dager skulle jeg sende bilder av behandlingsområdet til Malin, og da fikk jeg informasjon om hva jeg skulle gjøre videre. Alt i alt var kommunikasjonen veldig god.

Jeg føler meg allerede mer vel

Jeg gleder meg til det vokser ut litt mer. Nå stikker det litt ut, det har gått kort tid, så det må få vokse ut. Men jeg føler meg allerede mer komfortabel nå enn før.

Jeg har ikke angret ett sekund

Jeg gruet meg ikke i det hele tatt, og Masterklinikken var så flinke. Dette har vært i tankene mine ganske lenge, så jeg var veldig klar. Og jeg har ikke angret ett sekund, det har vært en positiv opplevelse.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon