Masterklinikken Lisa Hartransplantasjon

Lisa Dale Vangsnes

Kunstmaler og frivillig i Redningsskøytene

– De anbefalte meg flere ganger å vente med behandling. Jeg opplever det som veldig positivt at Masterklinikken holder igjen overfor de som er unge.

Les mer

Masterklinikken holdt igjen og ville først ikke gjennomføre behandling.

Jeg har fokusert på dette siden jeg var liten

Jeg kontaktet Masterklinikken flere ganger. Jeg sendte bilde av meg selv. De stilte spørsmål og sa at de syntes jeg så bra ut. De holdt igjen og ville først ikke gjennomføre behandling. Jeg kontaktet dem igjen senere og ved flere anledninger og forklarte at dette har vært en «issue» for meg siden jeg var liten. Da tilbød de meg til slutt behandlingen.

Endelig får jeg det som jeg vil

Jeg er født med tynt hår i vikene, og det har plaget meg siden barneskolen. Men så forsto jeg at de kan hente hår på bakhodet mitt, for der har jeg mye hår. Det var en lettelse. Det er så irriterende å ha med seg den sabotøren som ødelegger de gode tankene. Men nå føler jeg allerede at «hjernetåken» foran speilet har minsket.

Du bør være over en viss alder for å ta beslutningen

Masterklinikken holdt igjen lenge fordi jeg var ung. Det ser jeg på som veldig positivt. Jeg kontaktet en annen klinikk også, men de virket ikke like profesjonelle, og sa ja uten videre med en gang. Du bør faktisk være over en viss alder for å ta en beslutning som dette. Da er du et annet sted mentalt. Det handler ikke lenger bare om utseendet, men du får en bevissthet om psyken også.

Legen tegnet streken helt riktig

Jeg ble veldig godt mottatt av Malin, og legen og assistenten var veldig profesjonelle. Legen fokuserte veldig på dette med å ikke se etter feil. Jeg ønsket kanskje litt lavere hårfeste, men legen visste best og tegnet streken helt riktig. Det er jeg glad for. Behandlingen gikk helt supert. Jeg var litt nervøs og kjente det litt i pannen, men det gikk over med en gang med bedøvelse.

Mye mer "chill" enn jeg hadde forestilt meg

Det har vært helt supert i tiden etterpå. Jeg har hatt kontakt med Malin på klinikken, og jeg har sendt bilder og fått feedback. Alt var mye mer "chill" enn jeg hadde forestilt meg på forhånd.

Jeg kan se at dette blir akkurat sånn som jeg så for meg

Jeg kan allerede se bra hårvekst og nesten tre centimeter bare halvannen måned etter behandling. Når ett år har gått, skal jeg ta en behandling til for å få det fyldig nok. Det føles bra, og jeg kan se at dette blir akkurat sånn som jeg så for meg.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon