Stig Andre Berge Masterklinikken

Stig-Andre Berge

Norsk olympisk bryter

– Jeg ble grundig fortalt på forhånd, hva jeg kunne forvente.

Les mer

Frode Johnsen anbefalte Masterklinikken på det varmeste

Ble veldig glad da jeg fikk en referanse

Det var tilfeldig, jeg var på en TV-innspilling hvor jeg snakket med Frode Johnsen. Han snakket varmt om Masterklinikken og anbefalte dem på det varmeste. Jeg hadde egentlig tenkt på å reise til utlandet, men ble veldig glad da jeg fikk en referanse.

Bra konsultasjon – ikke for mye, ikke for lite

Jeg var på konsultasjon hos Sten på Masterklinikken. Jeg følge meg veldig ivaretatt og ble møtt seriøst. Det var ikke for mye, ikke for lite. Han fortalte meg realitetene og hvordan det sto til. Jeg fikk vite hvor mange som lykkes og mislykkes, og hvor mange hårsekker som potensielt overlever. Jeg visste egentlig ikke hva jeg gikk til, men jeg fikk veldig grundig informasjon om hele prosessen og hva jeg kunne forvente.

Vikene krøp oppover etter fylte 25 år

Da jeg passerte 25 år, begynte vikene å krype oppover. Det ble liksom mindre og mindre tett, selv for meg som alltid har hatt veldig tykt hår.

Som en spabehandling – jeg lå der og spiste lunsj og slappet av

Jeg ble først klippet og fortalt hva de skulle gjøre. De tegnet opp der hårfestet skulle komme. Jeg fikk grundig informasjon om hvorfor de satte lokalbedøvelse i stedet for såkalt blokade, og jeg ble hele tiden informert om hvor langt de hadde kommet, og hvor lenge det var igjen av behandlingen. Jeg fikk mitt eget rom og lå der og spiste lunsj og slappet av i pausen. Jeg sovnet faktisk flere ganger under behandlingen også.

«Er det noe, så ring når som helst»

Alt var så enkelt. Sykepleier gikk gjennom alt med meg og fortalte hva som var det viktigste i tiden etter behandlingen, absolutt alle punktene ble gjennomgått. I tillegg fikk jeg tekstmeldinger, og han (Sten fra konsultasjonen, red.anm.) ringte meg selv også og sa «er det noe, så ring når som helst». Jeg greide å glemme spesialsjampoen på hytta og trodde det var veldig spesielle greier. Men det var bare å komme innom Masterklinikken og hente en ny.

God garanti

Blir ikke resultatet optimalt, så tar jeg en behandling til. Masterklinikken har en fin garanti. Jeg vet dessuten at det har blitt litt tynt i kronen, så jeg kommer til å fylle på der også. Jeg skal absolutt tilbake til Masterklinikken.

For få som snakker om det

Det skjer med så mange, men det er for få som snakker om det. Det er ikke flaut å miste håret. Jeg har vært redd for det, for jeg har ikke lyst til å miste håret. Og det er normalt å ville gjøre noe med det hvis man kan. Vi er en stor vennegjeng, så nå tipper jeg det er flere jeg kjenner, som vil ta behandlingen.

Alt i alt er dette noe jeg sterkt vil anbefale til alle.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon