Masterklinikken Konsultasjon Sten

Vårt kundeløfte

100 prosent trygg behandling

Hver enkelt kunde vi sier ja til å behandle, skal være 100 prosent trygg på vår anbefaling. Vi sier kun ja dersom vår individuelle analyse av deg og dine forutsetninger for et godt resultat gir et realistisk, solid og riktigst mulig grunnlag for å anbefale hårtransplantasjon.

Masterklinikken Personlig Veiledning

25 prosent får dessverre avslag

I gjennomsnitt må vi dessverre si nei til 25 prosent av kundene vi vurderer for hårtransplantasjon.


Det er ikke et hyggelig budskap å formidle at vi ikke kan hjelpe, men det er dessverre en realitet: Hårtransplantasjon er ikke en løsning for alle, uansett hva enkelte vil påstå. Dermed utgjør avslag på behandling grunnlaget for vår troverdighet. I en bransje som har hatt rykter om useriøse aktører, falske forhåpninger og behandlinger med dårlig resultat utført av ufaglærte, er det avgjørende for vårt eget faglige omdømme at vi styrker bransjens omdømme. Det gjør vi gjennom å være tro mot våre verdier – og mot deg.

Sten Thure Eriksen
Sten Thure Eriksen

Velkommen til en uforpliktende

Samtale og vurdering

Jeg har jobbet med faget i 25 år, har selv tatt hårtransplantasjon og har gjennomført rundt 15 000 konsultasjoner med menn og kvinner som ønsker en uforpliktende vurdering av sine muligheter for å få håret tilbake.

Ring meg gjerne på 400 76 700, eller send meg telefonnummeret ditt her – så kontakter jeg deg.

Ønsker mer informasjon
Ønsker konsultasjon