Masterklinikken Oslo Oyvind Birkeland

Øivind Birkeland

Country Sales Manager i Sæther Pro

– Jeg har ikke lenger påbegynt «hull» der jeg så at hull ville komme.

Les mer

Jeg hadde tegn på en kommende måne, men jeg tok behandling før det ble synlig for andre

Hårtransplantasjon + medisin

Jeg hadde tegn på en kommende måne, men jeg tok behandling før det ble synlig for andre. Det var bare frisøren min og dama som så at det hadde begynt å bli tynt i toppen. Etter behandling har jeg ikke lenger «hull» der jeg så at jeg ville få hull og et bart område. Jeg startet i tillegg på en medisin mot hårtap, så pillene har også påvirket resultatet. Totalen har blitt kjempefin.

Sjekket og googlet mange

Fra jeg oppdaget månen, gikk det tre uker før jeg gjennomførte behandling. Først googlet jeg og sjekket mange forskjellige alternativer. Jeg følte at siden Jan Thomas hadde vært der (podkast for Masterklinikken med Jan Thomas, red.anm.), så måtte det være bra – han er jo veldig nøye. Og da jeg så nettsiden til Masterklinikken med alle fotballspillerne, tok jeg aldri kontakt med noen andre.

Bra opplevelse med konsultasjon og behandling

Jeg var først på konsultasjon. Det var kjempebra, han var profesjonell og fin. Behandlingen gikk også veldig bra, legen var veldig fin, og de forklarte alt de gjorde. Du skjønner at du har kommet til et seriøst sted, og jeg følte at jeg var i trygge hender.

Tiden etter behandling

Jeg har et barn på 2,5 år som ofte klatrer på pappaen sin. Derfor sjekket jeg inn på et hotell hvor jeg kunne være alene, spraye meg hver halvtime og ikke utsette meg for noe. Jeg valgte å ta det seriøst, og det gikk veldig smidig. Jeg fikk dessuten veldig god oppfølging fra Malin. Det var fint å vite at jeg kunne ringe når som helst hvis det skulle være noe. Jeg brukte caps et par uker for å holde meg unna regn og sol. Alt gikk veldig greit.

Nå har jeg skjønt at andre også har gjort det

Da jeg fortalte at jeg hadde tatt hårtransplantasjon, forsto jeg at andre også hadde gjort det. Jeg valgte å gjøre det tidlig og ble godt tatt vare på hos Masterklinikken. Det har vært en fin opplevelse.

Raskere enn forventet

Det har gått mye raskere enn forventet, jeg så resultater allerede etter fire måneder, så jeg er kjempefornøyd.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon