Masterklinikken Personlig Veiledning

DETTE TILBYR VI DEG

LENGST ERFARING

Vi introduserte metoden i Norge

Vi startet Masterklinikken i 2014. Da vi startet  hadde vi allerede lang fartstid i bransjen. Dessuten var det Masterklinikkens team og leger som i 2009 introduserte Implanter- metoden, dvs. den teknikken som brukes i dag i det norske markedet. Dermed har vi lengst erfaring med denne metoden/teknikken. Samlet har de tre legene våre 35 års erfaring i utførelse av hårtransplantasjoner per mars 2023. 

550 hårtransplantasjoner i året

Masterklinikken utfører årlig ca. 550 hårtransplantasjoner og er den klinikken som utfører flest hårtransplantasjoner i Norge. Du kan sjekke fakta på Proff.no.

 

GODE REFERANSER

Reelle, navngitte referanser

Best er et begrep vi unngår å bruke. Det er kundene våre som skal si at vi er best, ikke vi. Alle kan kjøpe bilder av menn uten hår og med fyldig hår. Vurder selv, og still krav til klinikken om et godt utvalg reelle referanser som står frem med navn og bilde.

Sertifisert kvalitet

Våre kunder er opptatt av sertifisert kvalitet. Masterklinikken arbeider for å bli ISO9001-sertifisert sommer/høst 2023. ISO9001 er den mest anerkjente standarden for kvalitetsstyring. Vi ble Miljøtårnsertifisert i 2022. 

 

 

GARANTI - DIN TRYGGHET

Markedsleder

Vi er her i morgen! Og vi er her om ti år. Vår markedslederposisjon med en sterk liste av fornøyde, navngitte referansekunder, gir deg trygghet for at vi kan stå inne for vår garanti.

Legeteamets faglige vurdering

Det er vårt erfarne legeteam som gjør de faglige vurderingene av hver enkelt kunde og som godkjenner for behandling. Når vårt legeteam har godkjent en person for behandling, inkluderer teamets vurdering en behandlingsgaranti for deg.

Fornøydgaranti for 90 prosent gjenvekst

Vi garanterer at 90 prosent av transplantert hår vokser ut igjen. Vår fornøydgaranti innebærer at du får ny, gratis behandling dersom mindre enn 90 prosent av transplantert hår vokser ut.