Masterklinikken Personlig Veiledning

DETTE TILBYR VI DEG

LENGST ERFARING

Vi introduserte metoden i Norge

Masterklinikken ble etablert i 2014. Det var Masterklinikkens team og leger som introduserte implantermetoden i 2009. Vi har leger på teamet som har jobbet med implantermetoden i 15 år, og som er fagansvarlig for kompetanseutvikling hos oss. 

550 hårtransplantasjoner i året

Masterklinikken utfører årlig ca. 550 hårtransplantasjoner og er den klinikken som utfører flest hårtransplantasjoner i Norge. 

GODE REFERANSER

Reelle, navngitte referanser

"Best" er et begrep vi unngår å bruke. Det er kundene våre som skal si at vi er best, ikke vi. Alle kan kjøpe bilder av menn uten hår og med fyldig hår. Vurder selv, og still krav til klinikken om et godt utvalg reelle referanser som står frem med navn og bilde.

ISO9001-sertifisert kvalitet

Våre kunder er opptatt av høy kvalitet. Vi er opptatt av å dokumentere den kvaliteten vi står for. 

Masterklinikken er ISO9001-sertifisert. ISO9001 er den mest anerkjente standarden for kvalitetsstyring.

Vi ble Miljøfyrtårnsertifisert i 2022. 

 

GARANTI – DIN TRYGGHET

Markedsleder

Vi er her i morgen! Og vi er her om ti år. Vår markedslederposisjon med en sterk liste av fornøyde, navngitte referansekunder, gir deg trygghet for at vi kan stå inne for vår garanti.

Legeteamets faglige vurdering

Det er vårt erfarne legeteam som gjør de faglige vurderingene av hver enkelt kunde, og som godkjenner for behandling. Når vårt legeteam har godkjent en person for behandling, inkluderer teamets vurdering en behandlingsgaranti for deg.

Fornøydgaranti for 90 prosent gjenvekst

Vi garanterer at 90 prosent av transplantert hår vokser ut igjen. Vår fornøydgaranti innebærer at du får ny, gratis behandling dersom mindre enn 90 prosent av transplantert hår vokser ut.

Masterklinikken har opparbeidet en finansiell stilling som gir deg trygghet for at vi kan stå inne for garantien.