Masterklinikken Informajon

Slik unngår du risikoen for mislykket behandling

Alle som i dag velger hårtransplantasjon, kan få et resultat som er så bra at ingen kan se at de har gjennomført behandling. 

Velg trygt, tenk langsiktig

Mange ender opp med resultater som minner om tidlige behandlinger på 80-tallet, til tross for at hårtransplantasjon som behandlingsmetode i dag skal gi deg et perfekt, naturlig resultat. Det er ikke bare kjendisene som ikke ser bra ut, selv om det er disse som synes best i mediene. Mange menn går stille rundt og bærer på en skam fordi de har latt seg lokke og lure. Vi skammer oss på vegne av den delen av vår bransje som undergraver vårt fag. Vi i Masterklinikken gjør det vi kan for å heve bransjens seriøsitet.

Vurder dokumenterte resultater fra navngitte kunder

En av de viktigste årsakene til at mange fortsatt mislykkes med hårtransplantasjon, heter grådighet, ifølge ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Slangene i paradiset består av useriøse klinikker som spretter opp som paddehatter rundt i verden. Ideen om kjapp inntjening, lettlurte forfengelige menn og fravær av skrupler og integritet har skapt et marked av grådighet. I Tyrkia går det tolv på dusinet av slike klinikker, ifølge ISHRS. En ting er at resultatet blir dårlig. Like ille er risikoen du tar for egen helse. Komplikasjoner kan skje, risikoen er din. Og like raskt som klinikken ble etablert, kan den være forduftet når du kommer tilbake for å klage. Det er ditt ansvar å undersøke klinikkens kompetanse og erfaring, verdier og forretningsetikk.

50 prosent rabatt kan bli dyrt. For resultatet varer resten av livet!

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon