Masterklinikken Erfarne Leger

Ny teknologi kan aldri erstatte legens håndverk

Legen du velger, er avgjørende for resultatet av din behandling. Det finnes verken teknologi eller verktøy som kan ta ut hårsekker så skånsomt og med så god presisjon som legens erfarne hånd.

Hvorfor er legens erfaring viktig?

Vårt fag er et estetisk, medisinsk håndverk med mikrometerpresisjon, hvor det er legens erfaring og kompetanse som er viktigst for resultatet. Vi har samlet 3 av landets mest erfarne og største leger innen hårtap og hårtransplantasjon under ett tak for å gi deg en sikker og presis behandling.

Hver hårsekk teller

Hver eneste hårsekk fra donorområdet på hodet betyr mye for hårfylden som vokser ut igjen. Problemet oppstår når hårsekker står naturlig bøyd på hodet. Disse bøyde hårsekkene i donorområdet er spesielt skjøre og utsatt for å bli ødelagt. Du har ikke ubegrenset antall hårsekker, og de vokser aldri ut igjen. Verktøy utviklet av ny teknologi klarer ikke dette alene, du må rett og slett være en svært erfaren og faglig dyktig lege for å utføre jobben med sikker presisjon.

Leger med lidenskap for det estetiske i vårt fag

I vår bransje vil du dessverre finne leger som lener seg på at det er teknologien og verktøyet som skal gjøre jobben. For oss er teknologien kun et virkemiddel og et verktøy, og det er en selvfølge at vi til enhver tid bruker den nyeste og dokumentert beste teknologien.

Men det aller viktigste vi gjør, er å velge de dyktigste legene med lang erfaring, dokumenterte ferdigheter og med dyp estetisk innsikt i faget. Vi går aldri på akkord med skyhøye kvalitetskrav til legene som gjennomfører behandlingene. Det bør heller ikke du gjøre.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon