Masterklinikken Estetisk

Legens estetiske kompetanse har alt å si for resultatet

Arkitekter designer huset ditt, vi designer din hårlinje. Arkitektens jobb er definitivt mer kompleks og mye dyrere. Forskjellen er at vår designjobb følger deg 24/7 resten av livet.

Huset kan du selge

Et arkitekttegnet hus kan du selge hvis du ikke er fornøyd. En legedesignet hårlinje må du leve med resten av livet.

Estetisk erfaring og kunnskap

Hvordan akkurat din hårlinje er fra naturens side, hvordan håret ditt faller naturlig, din hårtype, hårsekkenes retning og antall hårsekker – det er mye som skal klaffe for et godt resultat av en hårtransplantasjon. Det er klinikkens ansvar å sikre at legene som gjennomfører hårtransplantasjon, også har interesse for og kunnskap om den estetiske delen av faget, og at legene har utviklet den estetiske kompetansen på lik linje med den medisinske.

Godt medisinsk håndverk er ikke nok

Dette er en viktig grunn til at vi for Masterklinikken velger leger som også er estetikere. Medisinsk bakgrunn og CV skal selvsagt være av ypperste kvalitet. Det er en selvfølge. Deretter vurderer vi erfaring. Leger som er spesialister på hårtap, kan bli svært dyktige med erfaring.

Alle våre leger har gjennomført over 8000 hårtransplantasjoner i sin karriere. Det gir deg trygghet for topp kvalitet i utførelsen av det medisinske håndverket. Men i tillegg til medisinsk kompetanse og lang erfaring må legen ha et ekstremt godt blikk for det estetiske. Det finnes superflinke arkitekter som kan sin matematikk. Det betyr ikke at de har sansen for linjer, proporsjoner og estetikk. Det er bare å gå ut i gatene og se på hus og bygninger. Estetisk kvalitet varierer blant arkitekter som har identisk utdannelse og faglig bakgrunn, på samme måte som det varierer blant leger.

Vi krever estetisk tilleggskompetanse

En lege må ha talent og en grunnleggende forståelse for hodets estetikk, for hårlinjens naturlige form og design og for hva som vil se best ut på hver enkelt. Våre leger er fotografer og kunstinteresserte. Det er ikke tilfeldig. Det er helt bevisst at vi vurderer kunstforståelse som et sterkt tilleggskort.

Vi tar oss god tid til grundig undersøkelse og samtale med deg i vår konsultasjon. Kunsten å designe din perfekte hårlinje er en viktig del av møtet, fordi vi vet at du skal leve med det estetiske.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon