Masterklinikken Estetisk

Hva er viktig for et estetisk best mulig resultat av hårtransplantasjon?

Arkitekter designer huset ditt, vi designer din hårlinje.

Arkitektens jobb er definitivt mer kompleks og mye dyrere. Forskjellen er at vår designjobb følger deg 24/7 resten av livet, og den kan ikke skiftes ut eller selges på finn.no om du ikke skulle bli fornøyd.

Estetisk erfaringskunnskap

Hvordan akkurat din hårlinje er fra naturens side, hvordan håret ditt faller naturlig, din hårtype, hårsekkenes retning og antall hårsekker – det er mye som skal klaffe for et godt resultat. Det er klinikkens ansvar å sikre at legene som gjennomfører hårtransplantasjon, har interesse for den estetiske delen av faget og har utviklet den estetiske kompetansen på lik linje med den medisinske.

Godt medisinsk håndverk er ikke nok

Dette er en viktig grunn til at vi velger leger som også er estetikere. Medisinsk bakgrunn og CV skal selvsagt være av ypperste kvalitet. Det er en selvfølge. Deretter kommer erfaring. Leger som er spesialister på hårtap, kan bli svært dyktige med erfaring. Alle våre leger har gjennomført over 5000 hårtransplantasjoner i sin karriere.

Det sikrer topp utførelse av det medisinske håndverket. Men i tillegg til medisinsk kompetanse og lang erfaring, må legen ha ekstremt godt blikk for det estetiske. Det finnes superflinke arkitekter som kan sin matematikk. Det betyr ikke at de har sansen for linjer, proporsjoner og estetikk. Det er bare å gå ut i gatene og se på hus og bygninger. Estetisk kvalitet varierer, selv om huset kan være solid og velbygget.

Vi krever estetisk tilleggskompetanse

Det samme gjelder for våre leger. En lege må ha talent og en grunnleggende forståelse for hodets estetikk, for hårlinjens naturlige form og design og for hva som vil se best ut på hver enkelt. Våre leger er fotografer og kunstinteresserte. Det er ikke tilfeldig. Og det er helt bevisst at vi vurderer kunstforståelse som et sterkt tilleggskort.

Vi tar oss god tid til grundig undersøkelse og samtale med deg i vår konsultasjon. Kunsten å designe din perfekte hårlinje er en viktig del av møtet, fordi vi vet at du skal leve med det estetiske.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer