Presentasjon Venstre

Hårtransplantasjon gjennom tidene

På 80-tallet var det lett å se hvem som hadde fått nytt hår. Det så ikke bra ut. Det som har skjedd siden den gang, føles som en revolusjon. 

80-tallets forsøkskaniner

Teknikkene i dag er så ekstremt gode at det skal være umulig å se at en mann har gjennomført hårtransplantasjon og fått nytt hår.

2020-tallet og helt naturlig utseende

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) gjennomførte en undersøkelse i 2010 hvor de ba folk om å plukke ut den som hadde fått hårtransplantasjon, i en serie med fire bilder av ulike personer i to grupper med kvinner og menn. En av personene hadde fått hårtransplantasjon, de andre tre var modeller i begge gruppene. 65 prosent av respondentene klarte ikke å identifisere den mannlige personen med transplantert hår, og 85 prosent klarte ikke å identifisere den kvinnelige. Naturlig hårlinje og fravær av synlige hårsekker («plugger») gjorde det umulig for mange å se.

I dag, på 2020-tallet, eksisterer det ikke en eneste god grunn til å levere noe annet enn et hundre prosent naturlig og godt resultat for menn som vil ha håret sitt tilbake.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon