Masterkliniken Kompetanse Haar

Forskning på hårtap og ulike, nye behandlinger

Mange lurer på om det utvikles nye metoder som forhindrer hårtap, eller som gir ny hårvekst. Det forskes kontinuerlig på hårtap, både på forebyggende behandlinger og på behandlinger som kan gjenvinne hår.

Forskning pågår

Det forskes for tiden på mulighetene for regenerering av hårsekker gjennom å dyrke hårsekker i laboratorium. Av medikamentell behandling undersøkes Latisse, som er et serum godkjent for øyevippevekst. Forskere undersøker om dette kan hjelpe hårvekst i hodebunnen. I forlengelsen av dette forskes det på kombinasjonsterapi hvor Latisse kombineres med allergimedisin som blokkerer et hormonlignende stoff. Dette stoffet hindrer hår i å vokse. Det eksisterer allerede medisiner som kan redusere hårtap.

Det finnes ingen kvikkfiks

Hårtransplantasjon er i dag det beste alternativet for en sikker, permanent løsning for dem som ønsker å få håret tilbake. Det finnes ingen kvikkfiks som kan erstatte hårtap. Masterklinikken følger med på forskningen på hårtap, og vil alltid søke å tilby den beste og sikreste behandlingsmetoden til våre kunder, eventuelt også i kombinasjon med hårtransplantasjon.

Behandling for bedre hårvekst og hårfylde

For kunder som ønsker å forbedre hårvekst og hårfylde, anbefaler vi per i dag medisinsk hårbehandling. Dette er en behandling som også egner seg i kombinasjon med hårtransplantasjon, slik for eksempel Kathrine Sørland har valgt. For mer informasjon om medisinsk hårkur vil vi anbefale deg å kontakte C Spesialist, som holder til i samme bygg som Masterklinikken.

C Spesialist

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon