Masterklinikken Portrett Sten Thure

Å trives med sitt eget speilbilde

– Hver dag snakker jeg med menn som misliker det de ser i speilet. Jeg kjenner meg igjen i følelsen, men ikke fordi det forandrer den grunnleggende selvfølelsen. Jeg har selv gjennomført hårtransplantasjon.


Av Sten Thure Eriksen, Masterklinikken

Jeg er den samme som før på innsiden, og jeg har aldri devaluert meg selv på grunn av hårtap. For mange av oss handler dette mest om en snikende følelse av utilfredshet. Blanke områder som kommer til syne, misnøyen når du mister mye hår eller håret blir tynnere, speilbildet som avslører. Vi får et behov for å vite hva som skjer, og om vi kan gjøre noe med det. Er jeg genetisk disponert for å bli skallet? Hvordan vil mitt første hårtap utvikle seg i tiden som kommer? Det kan være enklere for dem som er mentalt forberedt på å bli skallet, som sin far. Hvis du er den første i familien som ser gradvis, flekket eller delvis hårtap, så kan det føles verre.

Nå er det heldigvis ikke verdens undergang å miste hår. Mange lever helt fint med det. Men for de av oss som savner før-bildet med hår, har nå metodene innen hårtransplantasjon kommet så langt at vi får et naturlig resultat. Et ønske om å være litt mer fornøyd med mitt eget speilbilde var min vei inn i bransjen. Jeg har selv erfart hva en hårtransplantasjon gjorde for min egen følelse av velvære.

Den følelsen

Vi kan selvfølgelig ikke love deg ny selvfølelse. Du forandrer ikke karakter med nytt hår. Men jeg kan personlig love deg at du går ut døren her med en boost for selvtilliten og med et smil om munnen og litt rettere rygg. For når du ser at håret kommer tilbake, så ser du samtidig en gjenkjennelig utgave av deg selv i speilet – den du var for en stund siden, kanskje også en litt yngre – en utgave du har savnet. Sånn var det for meg, og sånn er det for de fleste av våre kunder, hver eneste dag.

Velkommen til gratis konsultasjon, så kan jeg analysere og vurdere akkurat dine forutsetninger for å få et godt resultat.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon