Masterklinikken Nonshave

Å skape inntrykk av helt naturlig tetthet

Vi transplanterer en rikelig hårmengde fra donorområdet til området uten hår. Det innebærer at det nye håret vil utgjøre færre antall hår enn du hadde opprinnelig, før hårtap.

Antall, avstand og plassering av hår

For våre leger er det alltid et mål å skape inntrykk av god tetthet og få det transplanterte området til å se fyldig ut med nye hår. Det skal se naturlig ut, og du skal kjenne igjen ditt eget speilbilde slik det var før du mistet hår. Ditt nye hår skal plasseres akkurat så tilfeldig som ditt hår er fra naturens side, med riktig avstand mellom hårene og aldri for organisert eller lineært. Det er i dette skjæringspunktet at legenes estetiske kompetanse og deres erfaring fra tusenvis av hårtransplantasjoner settes på prøve og kommer til uttrykk. Ingen skal kunne se at du har gjennomført en hårtransplantasjon.

Du skal se helt naturlig bra ut

Vår erfaring er at kunder får kommentarer fra andre om at de ser bra ut. Venner kan tro at de har klippet seg, eller at en eller annen forandring har skjedd, men uten å kunne se at det er snakk om en hårtransplantasjon.

For hver eneste kunde vi behandler, er det vårt mål at helheten og din nye «look» skal se helt naturlig bra ut. Da vet vi at du vil føle deg vel og bli fornøyd med ditt nye speilbilde.

Hvis du mister mye hår eller opplever at håret blir tynnere, kan vi fortelle deg om hårtransplantasjon er en behandling som passer for deg. 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer Bestill gratis konsultasjon