Ulrik på sjøen med vind i håret

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken
Ulrik Kvalheim Nygård tok hårtransplantasjon hos Masterklinikken i oktober. Åtte måneder senere cruiser han i Oslofjorden med sin skjærgårdsjeep – med vind i håret.

Før var han ubekvem over sitt hårtap og likte ikke at de bare områdene på hodet kom tilsyne når han tok en dukkert i sjøen. Men nå, etter hårtransplantasjonen, har han ingenting å skjemmes over lengre.
– De bare områdene jeg hadde på hodet finnes ikke lengre. Nå kan jeg kjøre båt og jeg kan bade og gjøre alt som jeg synes er gøy, sier han fornøyd.

Pilot

Til daglig er Ulrik pilot i Norwegian. Om sommeren «flyr» han over fjorden i sin skjærgårdsjeep.
– Det er en fantastisk følelse å kunne dra ut på båt. Nå er det sommer og båtlivet som gjelder for meg, forteller Ulrik etter å ha lagt i land ved Tjuvholmen.

Lengst erfaring

En klinikk er aldri bedre enn de legene som jobber der. Masterklinikkens leger er de som har utført flest behandlinger i Norge.
– Jeg fant ut at legene på Masterklinikken også er medeiere av klinikken, så entusiasmen deres for å få et perfekt resultat er like viktig for dem som for meg. Da var valget enkelt, forteller en fornøyd Ulrik.

Metoden

Masterklinikken tilbyr den nyeste og mest avanserte metoden for behandling av hårtap. Metoden er sikker, presis og har bevist svært gode resultater. Behandlingen er smertefri, uten kirurgi og tar ca. 4 timer. Du trenger ikke å barbere deg og kan gå rett på jobb etterpå. Andre vil ikke se at du har gjennomført inngrepet. Enkelt, trygt og diskret!

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Allerede stor forskjell: Det er nå gått 8 måneder siden Norwegian-piloten Ullrik tok hårtransplantasjon og forskjellen er stor.

Før behandlingen hos Masterklinikken

Før behandlingen

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

7 måneder etter behandling

Konsultasjon i Oslo – eller send oss bilder for fjernkunsultasjon

Om du ikke har anledning til å komme til Oslo for konsultasjon, kan du sende oss bilder og vi vil vurdere ditt hårtap.