De 3 vanligste spørsmålene fra våre kunder

Og tre av kundene som stilte de tre spørsmålene før de valgte behandling.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Roar Strand
fotballproff

1. Hvordan kan jeg være helt sikker på at dere har landets beste kompetanse?

– Jeg gjorde grundig research og valgte Masterklinikken fordi de har de mest erfarne legene på hårtransplantasjon i Skandinavia. At de har gjennomført over 5000 behandlinger ga trygghet. Jeg tar ingen sjanser når det er snakk om noe jeg skal leve så synlig med hele livet.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Ulrik Kvalheim Nygård
pilot i Norwegian

2. Kan jeg ta behandlingen uten å barbere hele hodet?

– For meg var det avgjørende å unngå helbarbering, jeg ville ikke komme ut med helt ny ”look”. Med Masterklinikkens metode slapp jeg barbering. Jeg har valgt å være åpen om dette og har blogget om behandlingen. Men ingen ville sett det hvis jeg ikke hadde fortalt om det selv. Masterklinikkens medisinske team tar vare på alles behov for diskresjon.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Tore Pedersen
fotballagent

3. Gjør det vondt?

– Jeg lurte på om inngrepet ville være smertefullt og om jeg kunne gå på jobb dagen etter. Det var så vidt jeg kjente bedøvelsen og jeg opplevde ingen smerte underveis. Jeg var på jobb dagen etter og ingen la merke til noe. Jeg brukte tid på å finne frem til den mest troverdige legen. Det er jeg glad for i dag.


Få ditt eget hår tilbake

Masterklinikken har Skandinavias mest erfarne medisinske team innen hårtransplantasjon.

Velg kompetanse, velg erfaring

Det er din identitet, ditt hode, ditt hår. Det du ser i speilet skal du leve med resten av livet. Gjør grundig forarbeid når du skal velge klinikk og lege. Det gjør stor forskjell for resultatet.

Gratis, uforpliktende konsultasjon

Klinikksjefen har tatt behandlingen selv. I løpet av konsultasjonen forteller han hva vi gjør, hvordan vi jobber og hva du kan forvente. Vi gir hver enkelt kunde en grundig vurdering og et ærlig svar. Du får også klart og tydelig svar dersom vi ikke kan hjelpe akkurat deg. Når noe er for godt til å være sant, så er det ofte det. Ingen kan trylle, selv om noen vil hevde at de kan nettopp det.

Før og etter: På konsultasjonen vil du møte Sten Thure Eriksen som selv har tatt behandlingen.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss her!