Masterklinikken Raadgivning

Hva er riktig tidspunkt for en behandling?

Mange menn i 20-årene kommer til oss for vurdering. De opplever begynnende hårtap og vil ha en vurdering av sine muligheter.

Vurderingen blir en totalvurdering av hver enkelt mann. Våre vurderinger er en kombinasjon av kunnskap, lang erfaring, din historie, hvor langt ditt hårtap har kommet, og hvordan hårtapet skjer.

Donorområdet avgjør

Det er ditt donorområde som bestemmer hvor mange hår vi kan ta ut og omplassere i en hårtransplantasjon. Her har vi dessverre ingen tryllestav. Har du tykt hår, har du større sjanse for å kunne fylle på der du mister. Tar du behandlingen for tidlig, er det større sjanse for at du må etterfylle. Vi har oppfordret mange menn i begynnelsen av 20-årene til heller å vente. Donorområdet er dessverre ikke utømmelig.

- Tar du behandlingen for tidlig, er det større sjanse for at du må etterfylle.

Vær varsom med inngrep

Det som dessverre ofte skjer, er at unge menn oppsøker billige og lugubre klinikker i inn- og utland, klinikker med lav kompetanse og kortsiktige motiver. De har gjerne brukt krystallkule og tryllestøv og lovet for mye. Fem år senere kommer de inn døren hos oss og vil ha ny behandling. I enkelte tilfeller kan vår kirurg og spesialist i rekonstruksjon gjøre grep. Vanligvis er det lite eller ingenting vi kan gjøre dersom donorområdet er brukt opp i for tidlig alder og for tidlig i hårtapets første fase.

Ta gjerne kontakt

Ønsker du en kvalifisert og grundig vurdering av akkurat dine muligheter for å få ditt eget hår tilbake? Eller har du gjennomført behandling et annet sted og er misfornøyd med resultatet? Kontakt oss for en uforpliktende samtale og vurdering av dine muligheter.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer