Masterklinikken Erfarne Leger

Hva er viktigst, metoden eller legen?

Ny teknologi kan aldri erstatte legens håndverk. Legen du velger er helt avgjørende for resultatet av din behandling. 

Hvorfor er legens erfaring viktig?

Det finnes verken teknologi eller verktøy som kan ta ut hårsekker så skånsomt og med så god beskyttelse og presisjon som en leges erfarne hånd. Vårt fag er et estetisk, medisinsk håndverk med mikrometerpresisjon, hvor det er legens erfaring og kompetanse som er viktigst for resultatet.

Hver hårsekk teller

Hver eneste hårsekk fra donorområdet på hodet betyr mye for hårfylden som vokser ut igjen. Problemet oppstår når hårsekker står naturlig bøyd på hodet. Disse bøyde hårsekkene i donorområdet er spesielt skjøre og utsatt for å bli ødelagt. Du har ikke ubegrenset antall hårsekker, og de vokser aldri ut igjen. Verktøy utviklet av ny teknologi klarer ikke dette alene, du må rett og slett være en faglig dyktig lege for å utføre jobben med sikker presisjon.

Leger med estetisk pasjon for faget 

I vår bransje vil du dessverre finne leger som lener seg på at det er teknologien og verktøyet som skal gjøre jobben. For oss er teknologien kun et virkemiddel, og det er en selvfølge at vi til enhver tid bruker den nyeste og dokumentert beste teknologien. Men det aller viktigste vi gjør, er å velge de dyktigste legene med lang erfaring, dokumenterte ferdigheter og en dyp estetisk pasjon for faget. Vi går aldri på akkord med skyhøye kvalitetskrav til legene som gjennomfører behandlingene. Det bør ikke du gjøre heller.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer