Masterklinikken Resultat

Hvordan kommer jeg til å se ut etter behandling?

Metoden Masterklinikken bruker for hårtransplantasjon er i dag så sikker, presis og god at resultatet blir naturlig.

Resultatet av en hårtransplantasjon kommer an på forutsetningene hos hver enkelt. Du kan ikke sammenligne med en annens resultat eller forvente det samme. Det blir som å si til treningsinstruktøren din at du vil ha samme kropp som en annen. Alle har forskjellig utgangspunkt og ulike forutsetninger. Felles for alle vi vurderer som aktuelle for behandling, er at de kan forvente et naturlig godt resultat. Vi sier ja til ca. 75 prosent av dem som kommer til konsultasjon.

Hva påvirker akkurat ditt resultat?

Ditt endelige resultat skal reflektere dine ønsker og forventninger i kombinasjon med våre faglige vurderinger av ditt utgangspunkt. Din alder, din hormonbalanse og din hårvekst spiller en rolle. Hvilken type hårtap du har og har hatt, og hvordan ditt hårtap har utviklet seg har mye å si for resultatet. Hode- og ansiktsfasong påvirker resultatet. Hodebunnens mottakelighet for nye hårsekker og hårets tykkelse og karakter i donorområdet – alt dette virker inn på resultatet. Dine gener vil også gi en pekepinn på hva du selv kan forvente. 

Realistiske forventninger

Vår jobb er å gi deg så gode og realistiske forventninger som mulig. Og dersom vi på Masterklinikken vurderer dine forutsetninger for hårtransplantasjon som gode, så gir det deg vår garanti for at du vil få ditt eget hår tilbake, og at du vil kunne se og glede deg over forskjellen når du møter ditt eget speilbilde – hver dag, for resten av livet.

PS: Konsultasjon for vurdering av ditt hårtap er gratis og uforpliktende.

 

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer