Masterklinikken Saks

Hva med de som ikke ser bra ut etter hårtransplantasjon?

På 80-tallet var det lett å se hvem som hadde fått nytt hår. Det så ikke bra ut. Det som har skjedd siden den gang, føles som en revolusjon. 

Teknikkene i dag er så ekstremt gode at det skal være umulig å se at en mann har gjennomført hårtransplantasjon og fått nytt hår.

2020-tallet og helt naturlig utseende

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) gjennomførte en undersøkelse i 2010, hvor de ba folk om å plukke ut den som hadde fått hårtransplantasjon, i en serie med fire bilder av ulike personer i to grupper med kvinner og menn. En av personene hadde fått hårtransplantasjon, de andre tre var modeller i begge gruppene. 65 prosent av respondentene klarte ikke å identifisere den mannlige personen med transplantert hår. 85 prosent klarte ikke å identifisere den kvinnelige. Naturlig hårlinje og fravær av synlige hårsekker («plugger») gjorde det umulig for mange å se.

I dag på 2020-tallet eksisterer det ikke en eneste god grunn til å levere noe annet enn et 100 prosent naturlig og godt resultat for menn som vil ha håret sitt tilbake.

Slangene i paradiset – hvordan er det da mulig å bomme i dag?

Vi skulle tro at alle som velger hårtransplantasjon i 2016, får et resultat som er så bra at ingen kan se at de har gjennomført behandling. Sånn er det likevel ikke. Mange ender opp med resultater på nivå med 80-tallet. Det gjelder ikke bare kjendisene, selv om de synes best i mediene. Mange menn går stille rundt og bærer på en skam fordi de lot seg lure. Vi gremmes på vegne av vår bransje, og vi står inne for at Masterklinikken gjør det vi kan for å heve bransjens seriøsitet.

Velg trygt, tenk langsiktig

Forklaringen heter grådighet, ifølge ISHRS. Slangene i paradiset består av useriøse klinikker som spretter opp som paddehatter rundt i verden. Ideen om kjapp inntjening, lettlurte forfengelige menn og fravær av skrupler, ryggrad og integritet har skapt et marked av grådighet. I Tyrkia går det tolv på dusinet av slike klinikker, ifølge ISHRS. En ting er at resultatet blir dårlig. Like ille er risikoen du tar for egen helse. Komplikasjoner kan skje, risikoen er din. Og like raskt som klinikken ble etablert, kan den være forduftet når du kommer tilbake for å klage. Det er ditt ansvar å undersøke klinikkens kompetanse og erfaring, verdier og forretningsetikk.

50 prosent rabatt kan fort bli dyrt. Og resultatet varer resten av livet!

Kontakt oss for gratis konsultasjon. Vi kan hjelpe 75 prosent av menn som kontakter oss om hårtap.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer