Masterklinikken Portrett Sten Thure

Hva innebærer garanti for resultatet av behandlingen?

- Vi vet at mange kunder er flaue for å ta kontakt med eksperter på hårtap eller synes det er ukomfortabelt å vurdere hårtransplantasjon.

Det trenger de ikke. Vi har gjort det selv, så vi snakker av erfaring, sier Eriksen ved Masterklinikken.

Eriksen leder det mest erfarne teamet i Norge for innsetting av tapt hår. Han og hans team har gjennomført nærmere 8000 behandlinger og har mer enn 26 års samlet erfaring med behandling av hårtap.

– En riktig vurdering av et donorområde er viktig og gjør at vi gir våre kunder korrekte råd om hårlinjer og innsetting av hår. Vi skjønner at en riktig behandling er viktig for kunden, for vi har jo gjort dette selv, sier Eriksen, som er tidligere frisør og har gjennomført 15000 konsultasjoner om hårtap.

Ny trend

Det er flere og flere menn som ønsker å få tilbake håret de har mistet. Legene til Masterklinikken har erfaring fra Paris, London og Dubai, der de har utført i overkant av 4.000 behandlinger. De siste årene har også norske menn ønsket å utføre hårbehandlingen.

– Dette er en kosmetisk behandlingsform, hvor hårsekker flyttes fra kundens eget donorområde til området med lite hår. Våre leger gjør dette uten at kunden føler smerte under eller etter behandlingen, forteller Eriksen.

-Jeg vet det fungerer, for jeg har gjort det selv, sier Masterklinikkens Sten Thure Eriksen.

Behandlingen

Masterklinikken benytter de nyeste og de mest avanserte metodene for å flytte hårsekker. Klinikken har god kompetanse på de siste metodene innen hårbehandling og råder kundene om hva som er best. Masterklinikken gir en kosmetisk behandling fri for bruk av skalpell, og hvor det ikke vil benyttes sting. Det er heller ikke smerte under eller etter behandlingen.

- Vår erfaring og kompetanse er kundens garanti for et naturlig og vellykket resultat. Vi er stolte av vår kompetanse og jobben vi utfører. Derfor gir vi også en skriftlig garanti for at resultatet av behandlingen blir godt, sier Eriksen.

- Vi gir en skriftlig garanti og finansiering.

-Vi garanterer deg nytt hår!

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer