Piloten Ulrik tok hårtransplantasjon

Ulrik Kvalheim Nygård er pilot i Norwegian og har blogget om det å ta hårtransplantasjon, han skriver bl.a dette på Pilotfrue blogg:

“Eg valgte å ta denne behandlingen uten å barbere meg på hodet. Det var også en av de viktige punktene for meg når det gjaldt å finne riktig klinikk. Måten de da gjør dette på er at de løfter opp en del av håret i bakhodet som er der og barberer en stripe under. Dette område er det de kaller “donorområdet”, hvor de henter hårsekkene fra. Når man gjør det på denne måten så er det mer eller mindre umulig å se at man har barbert en stripe i nakken. De hårsekkene man tar ut vil aldri komme tilbake der de var, men da dette er et område med såpass mye hår fra før (kronen), så vil det ikke synes i det hele tatt. Eg var bare glad for at eg slapp å barbere vekk alt håret på hodet, som er en av grunnene til at eg tidligere ikke har våget å ta en hårtransplantasjon.”

Er det noe eg frykter, så er det at eg ender opp uten hår i alt for ung alder, derfor er tiden inne for å gjøre noe med det. Flere som føler det slik? Det er helt normalt.

Valg av klinikk var ikke tilfeldig for Ulrik:

“Eg har vært på flere konsultasjoner og pratet med ulike klinikker, men endte opp med Masterklinikken på Coloseum her i Oslo. Hovedgrunnen til det var nettopp fordi de fortalte meg at eg ikkje trenger å klippe/barbere meg før selve behandlingen. Teamet bak Masterklinikken er de som har utført flest transplantasjoner i Norge i dag. Dette er jo selvsagt betryggende for meg å vite i forkant av selve behandlingen. Resultatet av en hårtransplantasjon er permanent. Altså, en god investering for resten av livet.”

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken
Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Til daglig er Ulrik pilot i Norwegian.

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Her er Ulrik i konsultasjon hos Sten på Masterklinikken.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss her!

Mange velger å ta behandling hos Masterklinikken – her kan du lese om flere av våre kunder:

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken | Tore Pedersen

Fotballagent og tidligere fotballproff, Tore Pedersen, valgte å ta behandling hos Masterklinikken. Les mer…

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Rafael er meget godt fornøyd med behandlingen som dr. Babis utførte på ham. Les mer…