Min dag på Masterklinikken

Rune Rasmussen gjennomførte sin andre og siste behandling hos Masterklinikken.

Dr. Kosmidis behandlet meg første gang, og jeg var aldri i tvil; han er min mann og min lege og den eneste jeg ville velge for andre og siste behandling. For meg er erfaring og kunnskap det viktigste. Det er ingen grunn til å gå for noe annet enn det beste på markedet. Det er tross alt jeg som skal møte resultatet i speilet hver eneste dag, resten av livet.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Kl 08:57 Enkelt og diskret

Easy ride; jeg kjørte rett inn i parkeringsgarasjen, parkerte (gratis) og tok heisen rett opp til klinikken. God følelse å ankomme helt diskret.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Som å komme til et elegant SPA.

Kl 09:00 Hvilepuls

Kom inn døren og kjente at pulsen sank med en gang. Ro og omgivelser du får lyst til å være i. Jeg fikk ett glass juice og slappet av med et magasin foran peisen. Det er tross alt ikke et kirurgisk inngrep, og følelsen av hele stedet sto helt i stil med behandlingen.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Mitt eget hvilerom: godfølelsen!

Kl 09:10 Eget rom

Jeg fikk mitt eget hvilerom med herlig sofa, internett og TV. Mange vil holde det for seg selv at de tar behandling, Masterklinikken har tatt diskresjon på alvor. Jeg møtte bare legen og to andre som jobber der.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Hårvask med massasje før behandling!

Kl 09:20 Smertefri lokalbedøvelse

Dr. Kosmidis har utviklet en metode som gjør at du ikke kjenner smerte når du får lokalbedøvelsen. Tipper alle gruer seg litt til dette, men det kan du bare glemme, uansett hvor lav smerteterskel du har!

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Egen tid på nett – under behandlingen.

Kl 09:30 Smertefri behandling, del 1
– hårsekkene plukkes ut

Alt var tilrettelagt for at jeg skulle ha en avslappende, smertefri dag. Jeg kjente ingenting og lå på magen når de hentet ut hårsekkene. På spesiallaget, italiensk komfortabel seng! I likhet med siste behandling, opprettholdt jeg en naturlig fylde i området hårsekkene ble hentet ut.

Etter første del av behandlingen fikk jeg deilig lunsj på hvilerommet mitt. Gutta på Masterklinikken har skjønt hva som får kundene til å slappe av og føle seg trygge.

Kl 11:30 Smertefri behandling, del 2
– hårsekkene settes inn

Andre runde var like behagelig, rolig og smertefri som første. Dr. Kosmidis bruker et instrument som skyver huden til side; en etter en hårsekk legges ned i riktig vekstretning og vinkel. Det etterlates ingen arr. Dr. Kosmidis benytter også teknikken til rekonstruksjon av øyebryn, noe som krever at resultatet fremstår som naturlig.

Kl 13:00 En kort dag for et varig resultat

Selve behandlingen tok bare 3 timer, det passet meg veldig bra. Tiden fløy og plutselig var det over. Det handler om at alt var smertefritt og preget av ro, som å komme inn i en oase for egentid og avslapping. Et minutt er ganske lenge når noe gjør vondt, her gikk timene unna uten at jeg tenkte over at jeg faktisk ble behandlet for hårtap. Herlig!

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Tusen takk til teamet på Masterklinikken!

Kronen på verket

Takk til gjengen på Masterklinikken. Nå er det bare å vente til kronen er på plass igjen. Det skal bli fantastisk å få tilbake ”mitt gamle jeg”, den jeg egentlig føler at jeg er.

Velg en lege som tenker langsiktig

At Dr. Kosmidis er medeier i Masterklinikken ga meg en sikkerhet for at han tenker langsiktig og ønsker optimalt resultat. En ting er at jeg skal leve med resultatet, men det skal faktisk legen og klinikken også. Masterklinikkens navn og omdømme er avhengig av at jeg blir fornøyd. Det er det Dr. Kosmidis som er ansvarlig for. Tenk over det!

Hilsen Rune Rasmussen

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss her: