VIDEO: Ulrik Kvalheim Nygård er pilot i Norwegian og har tatt hårtransplantasjon.

Få ditt eget hår tilbake

Masterklinikken er den eneste klinikken i Norge som gir kunden et komplett medisinsk og totalfaglig tilbud for hårtap. Vårt legeteam har tverrfaglig kompetanse slik at vi kan gjennomføre både medisinsk utredning og behandling, hårtransplantasjon uten kirurgi og hodebunns- eller arrkorreksjon utført av plastikkirurg.

Sikker metode

Masterklinikken benytter den nyeste og mest avanserte metoden for behandling av hårtap. Metoden er sikker, presis og har vist svært gode resultater de senere år. Det er denne metoden som benyttes for rekonstruksjon av øyebryn og skjegg, ansiktsområder som stiller ekstra store krav til presisjon og kvalitet for et naturlig resultat. Hårtransplantasjonsmetoden er gjennomprøvd, veldokumentert over tid og gir et naturlig og stabilt resultat.

Behandlingen, steg for steg

 1. Vi løsner én og én hårsekk i det øverste hudlaget. Du kjenner ingenting, og det vil ikke være synlig i området at dette er gjort – du vil opprettholde naturlig fylde bak.
 2. Hårsekken legges ned med en implanter-penn i øverste hudlag i samme retning og vinkel som før du mistet håret. Huden din er elastisk, slik at det ikke etterlates arr i området hårsekkene er satt ned i.
 3. Vi omplasserer hårsekkene skånsomt uten kirurgi.
Referanser

– En kompis rådet meg å ta kontakt med Masterklinikken. Fra første henvendselse har jeg blitt møtt med profesjonalitet til fingerspissene.

– Tore Pedersen Fredrikstad

Fotballagent og tidl. fotballproff

– Jeg gjorde grundig research og valgte Masterklinikken fordi teamet har lengst erfaring i Norge og er anerkjent for sin kompetanse.

– Roar Strand Trondheim

Tidl. RBK- og landslagsspiller

– For meg var det avgjørende å unngå helbarbering. Med Masterklinikkens teknikk slapp jeg å barbere hodet.

– Ulrik Kvalheim Nygård Måløy

Pilot i Norwegian

 • null

  Ingen kirurgi

  Behandlingen er skånsom, og gjennomføres uten skalpell og sting.

 • null

  Ingen smerte

  Du opplever ingen smerte før, under eller etter behandlingen. Behandlingen varer i ca. tre timer.

 • null

  Diskré

  Vi kan behandle uten å barbere eller klippe deg. Behandlingen er meget diskré.

 • null

  Naturlig og varig

  De transplanterte hårsekkene vil produsere hår hele livet ut.

Før og etter

Dra i spaken på bildene under for å se før- og etter behandlingen.

Teamet i Masterklinikken var i 2009 med på å introduserte denne metoden i Norge. Metoden er sikker, presis og har vist svært gode resultater. Med seks leger har vi samlet landets største og sterkeste fagmiljø innenfor hårtap og hårtransplantasjon.
Les mer

Vårt legeteam har tverrfaglig kompetanse slik at vi kan gjennomføre både medisinsk utredning og behandling, hårtransplantasjon uten kirurgi og hodebunns- eller arrkorreksjon utført av plastikkirurg.
Les mer

 • null

  Finansiering

  Vi tilbyr å utsette betalingen i ni måneder. Betalingsutsettelsen er både rente- og avdragsfri.

  Mer om finansiering

 • null

  Garanti

  Vi garanterer at 90 % av det transplanterte håret vokser ut.

  Mer om garanti

NYHET: Herreklinikken

Herreklinikken er et medisinsk- og livsstilforbedrende tilbud til menn som vil holde seg friske, føle seg bra og ta vare på kroppen. Med Herreklinikken tar vi et videre og mer helhetlig perspektiv på mannens kropp fra hode til tå. Det gjør vi fordi vi daglig møter menn med ønsker for sitt utseende og sitt hodehår, men også menn med en rekke livsstils- og helseutfordringer som er spesielle for menn. Herreklinikken er en klinikk hvor menn vil finne spisskompetanse på alle spesifikke områder som omhandler mannens helse, livsstil og velvære. Les mer på herreklinikken.com

Medisinsk EU-kontroll | Herreklinikken.com

Vi på Masterklinikken eier og driver klinikken selv
– derfor er fornøyde kunder drivkraft for alt vi gjør.

Ta kontakt
Sten Thure Eriksen er daglig leder ved Masterklinikken

Gjennom en uforpliktende samtale vurderer vi din individuelle situasjon. Sten Thure Eriksen er ansvarlig rådgiver. Han har selv tatt behandlingen og har gjennomført over 8000 konsultasjoner.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap. Les mer

Kontakt oss