Masterklinikken Klinikken

Kan alle ta hårtransplantasjon?

Vi løser ikke verdensproblemer. Vi kan heller ikke gi deg et positivt menneskesyn, moralsk kompass og gode verdier. For all del, å få sitt eget hår tilbake kan gi deg en boost for selvtilliten og en god følelse av velvære.

Har du derimot overdreven selvtillit og er i overkant høy på deg selv, kan vi slett ikke love bedring. Løse kanoner vil være like løse, nytt hår fjerner verken galskap, dumskap eller arroganse.

Men, de vi faktisk kan og ønsker å hjelpe, er vanlige, moderne, gode menn som mistrives med å miste håret, som kanskje blir litt urolige når hårbørsten grer med seg urovekkende mange hår, og som må erkjenne at disse hårene ikke vokser ut igjen. Vi som opplever dette, snakker kanskje ikke så mye om det, men egentlig ønsker vi oss håret tilbake. Det er en smakssak og et individuelt valg for eget selvbilde.

Masterklinikken kan faktisk hjelpe så mange som 75 prosent av menn som mister håret. De resterende 25 prosent, som vi ikke kan hjelpe, har helt sikkert både gode verdier og et positivt menneskesyn, men mangler dessverre tilstrekkelig donorhår til at vi kan gjøre jobben vår: å gi menn sitt eget hår tilbake. Alle har et valg, vi vurderer hver og én individuelt og uforpliktende.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap.

Les mer