Christian Ingebrigtsen, Siggerud

Vokalist / komponist

– Jeg er veldig imponert!

«En kamerat tok meg med til klinikken for sin behandling, og da jeg så hva de kunne gjøre, ble jeg veldig imponert. Jeg tenkte i utgangspunktet ikke at jeg trengte det, men jeg har kjent på at jeg har hatt litt høye viker, og dette gjorde mye for selvfølelsen.»

Roar Strand, Trondheim

Tidl. RBK- og landslagsspiller

– Jeg ville være helt sikker på å finne klinikken med landets beste kompetanse!

«Jeg valgte Masterklinikken fordi de har de mest erfarne legene på hårtransplantasjon i Skandinavia. At en kamerat anbefalte klinikken av egen erfaring, gjorde valget enkelt. Jeg tar ingen sjanser på noe jeg skal leve så synlig med hele livet. Dessuten er jeg glad jeg slapp å klippe meg. Jeg er veldig fornøyd, fra første møte, med selve behandlingen, oppfølgingen etterpå og med servicen jeg har fått av de som jobber der.»

Ulrik Kvalheim Nygård, Måløy

Pilot i Norwegian

– God følelse å ikke tenke på å skjule hårtapet jeg hadde.

«Jeg ville unngå helbarbering. Masterklinikken er de eneste i Norge som gjør behandling uten full barbering, og ingen så hva jeg hadde gjort etter behandlingen, med mindre jeg fortalte det selv. Jeg har valgt å være åpen om dette og har blogget om behandlingen. For meg har det handlet om velvære og selvtillit. Nå er det deilig å kjøre båt og stå i vinden. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det før.»

Tore Pedersen, Fredrikstad

Fotballagent og tidl. fotballproff

– Jeg følte meg gammel, håret tilbake var som å få en «ny vår»

«Jeg ville rett og slett ha tilbake litt av mitt gamle jeg. Jeg opplevde ingen smerte underveis. Jeg var på jobb dagen etter og ingen la merke til noe. Jeg er glad jeg brukte tid på å finne frem til den mest troverdige legen. Allerede etter første behandling så jeg at legen hadde truffet innertier. Det var som å skru klokken tilbake, og jeg skal innrømme at det slo godt ut på selvtilliten»

Før- og etter – se forvandlingen

Ta kontakt

Skal vi ringe deg?

Gjennom en uforpliktende samtale vurderer vi din individuelle situasjon. Sten Thure Eriksen er ansvarlig rådgiver. Han har selv tatt behandlingen og har gjennomført over 5000 konsultasjoner.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap. Les mer

Kontakt oss

Skal vi ringe deg?

Sten Thure Eriksen er daglig leder ved Masterklinikken

Gjennom en uforpliktende samtale vurderer vi din individuelle situasjon. Sten Thure Eriksen er ansvarlig rådgiver. Han har selv tatt behandlingen og har gjennomført over 10.000 konsultasjoner.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Hos oss får du gratis konsultasjon før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noe med ditt hårtap. Les mer

Podcast om hårtransplantasjon hos Norges fremste klinikk innen hårtap - Masterklinikken.

Mer informasjon om hårtransplantasjon: