Hårtransplantasjon uten kirurgi

Metoden vi benytter regnes som den nyeste og mest avanserte innovasjonen for behandling av hårtap. Vi benytter også teknikken til rekonstruksjon av øyebryn og skjegg, noe som krever at resultatet fremstår som naturlig.

 

Ingen smerte

Du opplever ingen smerte før, under eller etter behandlingen. Behandlingen varer ca 3 timer.

 

Donorområdet etter behandling

Vi kan behandle deg uten at du må barbere eller klippe deg. Bilde 1 viser donorområdet før hårsekkene hentes. Bilde 2 viser området etter at hårsekkene er tatt ut og viser at kunden opprettholder den visuelle hårfylden. Våre kunder har rett til 100% diskresjon før, under og etter behandling.

 

Området hvor hårsekkene er satt inn

Våre leger har utviklet en teknikk som betyr at behandlingen knapt vil synes. På bilde 3 ser man at huden blir litt rød, men dette forsvinner i løpet av noen dager. I de fleste tilfeller kan vi skjule dette også. De transplanterte hårsekkene vil som regel produsere hår hele livet ut fordi donorområdene er resistente mot skallethet. Implanterte hår vil gradvis vokse frem og etter 9 til 12 måneder dekke området som blitt behandlet.

Mister du hår og lurer du på hva du kan gjøre med dette? Nøl ikke med å kontakte oss – vi kan gi deg råd!

Diskresjon

Vi har gratis innendørsparkering. Fra parkeringen tar du heisen rett opp til klinikken. På behandlingsdagen vil du få ditt eget rom med en behagelig sofa hvor du skifter og får servert et måltid i pausen. Du vil ikke møte andre kunder i løpet av ditt opphold hos oss og kan være helt trygg på at du kommer og går diskret og uforstyrret. Rommet er utstyrt med TV og gratis WiFi.

Å komme til oss for behandling er som å komme på en spa-opplevelse. Ro, trygge omgivelser, god service og best av alt: smertefritt! Med nytt hår vil du også føle deg fornyet.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss her!

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Masterklinikkens daglige leder har selv tatt behandlingen og forklarer her om hårtransplanatsjon.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Se fullversjon av vår infofilm her. 3 minutter.

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Bilde 1: Her ser du donorområdet før hårsekkene hentes ut – man trenger IKKE å barbere hodet som man må hos andre klinikker.

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Bilde 2: Bildet viser området hårsekkene er hentet ut. Kunden opprettholder den visuelle hårfylden.

Håravfall, hårtap, hårtransplantasjon | Masterklinikken

Bilde 3: Hårsekkene er satt inn øverst i kronen og vår teknikk betyr at behandlingen knapt vil synes. Huden blir litt rød, men dette forsvinner i løpet av noen dager. Deretter vil de nye hårene gradivis vokse frem og dekke til området som er behandlet.